Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Katsojat tyrmäsivät Tangomarkkinat: surulliset luvut julkaistu

Katsojat tyrmäsivät Tangomarkkinat: surulliset luvut julkaistu
Instagram / Tangomarkkinat

Seinäjoen Tangomarkkinat ovat olleet seurattu tapahtuma. Tänä vuonna kuitenkin tiistaina 12.7. tulleen tiedotteen mukaan tämän vuoden tapahtuma jäi paljon edellistä kertaa harvemmaksi.

Tiedotteen mukaan tapahtumassa vieraili 40 000 kävijää. Tv-lähetyksiä puolestaan seurasi arviolta noin 300 000 katsojaa.

”Luku kasvaa vielä, sillä laulukilpailun finaalista tulee yleisön pyynnöstä toinen uusinta tv-kanavalla 17 ensi lauantaina (16.7.) klo 10 alkaen,” tiedotteessa sanotaan.

Tangomarkkinat järjestettiin edellisen kerran vuonna 2019, jolloin tapahtuman kävijämäärä oli 111 000 ja televisiossa finaali tavoitti AlfaTV:llä jopa 780 000 katsojaa. Kävijämäärä putosi tälle vuodelle siis 64 % ja katsojien määrä 60 %.

Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala kommentoi asiaa seuraavasti:

”Toki me jäimme ymmärrettävästi koronaa edeltäneiden vuosien ennätysluvuista. Sen myötä moni panostus oli samalla investointi tulevaisuuteen. Haimme myös kävijämäärien laskentakaavaamme realismia, joka poikkeaa aiemmasta ja näin ollen luvut eivät ole suoraan vertailukelpoisia. Saatu palaute sekä yleisöltä että kumppaneilta osoittaa, että olemme oikealla tiellä. Aina löytyy toki parannettavaa, ja teemme töitä sen eteen että tapahtuma kehittyy vuosi vuodelta ja asiakkaat viihtyvät. Ehkä kaikkein parasta tapahtumassa oli esiintyneiltä artisteilta ja uusilta tangokuninkaallisilta saadut vuolaat kehut. Pienen hengähdystauon jälkeen analysoimme ruusut ja risut, jotta saamme tulevien vuosien tangotapahtumista entistäkin viihdyttävämpiä,” Ojala sanoo Seiskan mukaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos