Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Katso: Saara Sihvonen sai rumia kommentteja – näin huippumallin ulkonäköä kritisoitiin

Katso: Saara Sihvonen sai rumia kommentteja - näin huippumallin ulkonäköä kritisoitiin
Instagram / Saara Sihvonen

Saara Sihvonen on kansainvälinen huippumalli, jonka ura sai tuulta siipiensä alle 12 vuotta sitten Huippumalli haussa-ohjelmasta. Nyt Saara nähdään seuraavan Huippumalli haussa-kauden tuomarina. Saara kertoi Katsolle, miten Huippis vaikutti hänen uraansa.

”Huippumalli haussa -ohjelma toimi itselleni ponnahduslautana. Se on yksi tärkeimmistä matkoista, mitä olen kulkenut. Olin niin raakile silloin,” Saara muistelee Katsolle. Saara oli tuolloin vain 18-vuotias.

Saara tuli tuolloin kisassa toiseksi.

”Painotan tulevalla kaudella sitä, kuinka mallintyö on muutakin kuin pelkkä ulkonäkö,” hän kertoo suunnitelmistaan uudelle Huippis-kaudelle.

”Minulle on tärkeä arvo nähdä kilpailijat myös ihmisenä. Joudumme käsittelemään tunteitamme painavan ja kriittisen alan keskellä, teemmehän ulkonäöllämme töitä. Heti, kun sinulle sanotaan kritiikkiä ulkonäöstä, niin se vaikuttaa itsetuntoon, vaikka sen ei pitäisi.”

Saara kertoo saaneensa palautetta myös omasta ulkonäöstään.

”Sain jo Huippis-aikana kommenttia laiskoista silmistäni ja todettiin, että tuleekohan sinusta mitään. Se kasvatti vain sisukkuuttani ja tuli asenne, että nyt mä näytän.”

”Olen saanut urallani kommenttia, että milloin olen liian hoikka tai yhtäkkiä olenkin liian iso. Tuli laidasta laitaan kaikkea. Siksi uskonkin vahvasti persoonaan, koska sitä meiltä ei kukaan voi viedä pois.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos