Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Katso: Näin Sara Melleri valmistautui rooliin Kikka!-elokuvassa: ”Ei tällaisia rooleja ole eikä tule”

Katso: Näin Sara Melleri valmistautui rooliin Kikka!-elokuvassa: "Ei tällaisia rooleja ole eikä tule"
Instagram / @kikkaelokuva

Kikka!-elokuvan koe-esiintymisiin lähetettiin jopa 50 esiintymisnauhaa. Yksi koe-esiintyjistä oli Sara Melleri, joka oli päättänyt, että hän saa roolin Kirsi Siréninä eli Kikkana.

Käsikirjoittaja Maarit Nissilä oli sitä mieltä, että kaikkien koe-esiintymisten joukosta kirkkaimmin nousi esiin juurikin Sara. Myös ohjaaja Anna Paavilainen oli samaa mieltä ja näin ollen Sara sai unelmiensa roolin.

Sara olikin tehnyt paljon töitä saadakseen unelmaroolin, kertoo Katso.

Tuolloin elettiin korona-aikaa, joten Sara tilaili netistä kikkamaisia koruja ja vaatteita. Hän halusi uppoutua rooliin 110 prosenttisesti.

”Ei tällaisia rooleja ole, eikä tule. Tällaisia naiskuvia näkee hyvin harvoin. Näin monisyisiä, riehakkaita, haavoittuvaisia. Saa tehdä elämän koko spektrin. Ei voisi toivoa parempaa roolia,” Melleri kertoi Katson haastattelussa.

Rooliaan varten Melleri kävi laulutunneilla ja harjoitteli koreografiaa. Leffassa kuullaankin sekä Mellerin että Kikan lauluääntä.

”Tämä on meidän oma intiimi tarina Kikka-nimisestä henkilöstä. Osa tapahtumista tietenkin pohjaa johonkin, mutta siellä on myös asioita, jotka eivät ole oikeasti tapahtuneet. Se on hyvä muistaa.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos