Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Katso: Näin Sara Chafak jaotteli ihmiset rahan mukaan: esitteli myös ökykellonsa

Katso: Näin Sara Chafak jaotteli ihmiset rahan mukaan: esitteli myös ökykellonsa
Instagram / @sarachafak

Somevaikuttaja Sara Chafak ja hänen rakkaansa Jeffrey Lawman olivat hiljattain mukana Rikkaat ja rahattomat-ohjelmassa, jossa heidän 1900 euron viikkobudjettinsa vaihtui 89 euron budjettiin.

Sara ja Jeffrey nähdään uuden kauden ensimmäisessä jaksossa tänään 29.3.

Pariskunta asuu Helsingissä meren lähellä 60 neliöisessä asunnossa. Sara esittelee jaksossa muun muassa 73 000 euroa maksaneen Teslansa ja Audemars Piguet-merkkisen ökykellonsa, jonka hinta on noin 20 000 euroa.

Sara ja Jeffrey ovat kumpikin lähtöisin vaatimattomista oloista ja he ovat kasvaneet yksinhuoltajaäidin kanssa. Sara asui lapsena itähelsinkiläisessä lähiössä, josta hän on vuosikausien kovan työn ansiosta ponnistanut Helsingin merimaisemiin.

”Kyllä on pakko sanoa, että on tosi kiitollinen olo joka päivä siitä, mihin asti on päässyt ja miten on saanut rakennettua supermonipuolisen uran itselleen,” Sara sanoo Katson mukaan jaksossa.

Sara tienasi vuodelta vain 48 687 euroa ja Jeffrey vain 13 171 euroa, joten pariskunnan osallistumista ohjelmaan on kummasteltu.

”Se on ihan siitä kiinni, keneltä kysytään, että kuka on rikas. Minulla on lähipiirissä ihmisiä, jotka voisivat sanoa minua rikkaaksi. Jollekin miljonäärille minä en todellakaan ole rikas,” Jeffrey kommentoi Katsolle.

Sara myös jaotteli ihmiset varallisuuden mukaan.

”En tykkää arvottaa ja jaotella ihmisiä rahan mukaan, mutta silti varallisuutta voi luokitella monella tapaa. On superköyhät, vähävaraiset, keskiluokka, rikkaat ja superrikkaat. Se on vähän siitä kiinni, että mistä haluaa lähteä hakemaan ja määrittelemään, että ketkä voivat tällaiseenkin ohjelmaan osallistua niin sanottuina rikkaina,” Sara summasi.

Ohjelmasta ei käynyt ilmi, onko elintaso hankittu lainarahalla, mutta tärkeintähän on joka tapauksessa henkinen rikkaus.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Chafak (@sarachafak) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jeffrey Lawman (@lawmanjeffrey) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos