Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Katso: Henna Kalinainen surkeana painonnousunsa takia: ”Kaikki vaan mässäilee sillä”

Katso: Henna Kalinainen surkeana painonnousunsa takia: "Kaikki vaan mässäilee sillä"
Instagram / @seiskaofficial

Tositv-julkkis Henna Kalinainen puhui hiljattain Gossip Moms Suomi -ohjelmassa kertyneistä kiloistaan, kertoo Katso. Hän osallistui vuonna 2020 lääkäri Pippa Laukan luotsaamaan Olet mitä syöt-sarjaan, jonka jälkeen Henna onnistui pudottamaan painoaan.

Lapsensa syntymän jälkeen Hennan paino on kuitenkin noussut ja hän avautui asiasta Gossip Moms Suomessa.

”Mua ihan hirvittää, kun silloin aikoinaan aloitin elämäntaparemontin siinä Olet mitä syöt -ohjelmassa, niin olen nyt vielä huonommassa kunnossa kuin silloin, kun aloitin sen,” Henna toteaa sarjan kolmannessa jaksossa.

Hennan tarkoitus on päästä alle sadan kilon.

Henna kertoo kärsivänsä väsymyksestä ja voimattomuudesta raudanpuutteen takia. Hänen on tarkoitus mennä rautainfuusioon.

”Odotan, että saisin itseni takaisin. Olen yleensä tosi iloinen ja pirteä ja teen sataa asiaa päivässä. Olen menevä ja aurinkoinen. Nyt olen ollut sellainen ärtynyt ja väsynyt.”

Hän sanoo, ettei halua poistua kotoaan lainkaan.

”Mua inhottaa tää mun koko olemus ja nämä turvonneet kasvot. Kaikki, mitkä näkyy. En halua poistua täältä kotoa mihinkään.”

Julkisuus ei auta asiaa.

”Kun on tuo julkisuus, niin kaikki vaan mässäilee sillä. Kato, ei se mitään pystynyt laihduttamaan, katso mikä läski se on taas. Hirveä, turvonnut akka. Mitä se on tehnyt oikein itsellensä,” Henna pohtii.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos