Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Katariina Juselius cowboy-buutseissa sääret esillä – vaude!

Katariina Juselius cowboy-buutseissa sääret esillä - vaude!
Instagram / @katariinajuselius

Somevaikuttaja Katariina Juselius kertoi viime vuoden lopulla, että oli tehnyt levytyssopimuksen Helsinki Recordsin kanssa. Katariinan ensimmäinen kipale Mikkeli Mielessäin tulikin ulos tammikuussa.

Seuraava biisi, Kiitorata, pamahti ulos huhtikuun alussa. Hän on keikkaillut jonkin verran Teflon Brothersin kanssa ja hän julkaisee aktiivisesti somessa promomateriaalia keikoistaan ja menemisistään.

Katariina on kaiken kiireen keskellä ehtinyt käydä rentoutumassa Saksassa sijaitsevassa hyvinvointikeskuksessa Lanserhofissa.

”Terveellinen elämä vaatii työtä maailmassa, jossa roskaruokaa on kaikkialla, pillerillä saa unen, energiajuomalla virtaa ja alkoholilla itsensä rennoksi. Usein olen tuntenut itseni ulkopuoliseksi tai ihmiset pitävät mua tylsänä, koska en juo tai juhli. Olen kokenut tämän elämäntavan mulle kaikista parhaimmaksi ja koen oloni tosi hyväksi näin,” hän kertoi somessa.

Nyt hän on tyrmännyt seuraajansa julkaisemalla upean kuvan itsestään istumassa tukin päällä beigeen asuun ja cowboy-saappaisiin pukeutuneena. Hänen pitkät säärensä eivät jääneet huomiotta!

Katso Katariinan kuvat täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos