Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kaisa Liskin Tiktokilla ei mene hyvin: valitti TikTok-videolla seuraajien puuttumista

Kaisa Liskin Tiktokilla ei mene hyvin: valitti TikTok-videolla seuraajien puuttumista
Instagram / @kaisajapuolivaltakuntaa

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski on kerännyt itselleen reilu 10 000 seuraajaa Instagramissa, mutta Tiktokissa ei mene ihan yhtä hyvin. Hänellä on tällä hetkellä siellä vajaa 1000 seuraajaa, mikä ei talousrikoksesta tuomittua kiinteistöleidiä miellytä.

Hän julkaisi Tiktokissaan videon, jossa hän kyselee, mitä ihmettä hänen pitäisi tehdä toisin saadakseen enemmän huomiota videoilleen.

”Taitaa saamari olla aika tyhmät jutut mulla. En tiedä, mitä sitä pitäis tehdä. Halusin avata Tiktokin uudestaan ja sitten näitä joulujuttuja ajattelin, että on tosi kiva ja aina ruokaohjeita minulta pyydellään ja päläpälä ja lää lää ja lässynlää,” hän sanoo Tiktok-videollaan.

Kaisa on julkaissut muun muassa ruokaohjeita ja pitänyt yleisön pyynnöstä kasvonsa piilossa. Sekään ei näytä auttavan, sillä videot ovat keränneet vain muutama sata katsomiskertaa.

”Ihan muutama sata katsomista ja tykkäyksiä ei paljon p….kaan. En ymmärrä tätä, helvetti mikä tässä Tiktokissa on vikana? Olenko minä liian vanha vai tyhmä vai ihan oikeasti vähän sitä kaikkea,” Kaisa kyselee.

”Pakko olisi saada tämä alusta rokkaamaan. Keväämmällä loppuu työt, jos ei ole minkään näköistä kunnon seuraajamäärää, missä mainostellaan sitten duunihommia. Sitä vartehan minä tätä teen.”

Hän pyytää vielä lopussa seuraajiaan auttamaan häntä.

”Jeesatkaa nyt saamari joku, että miten tässä hommassa pitäisi mennä!”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

@kaisajapuolivaltakuntaa Miten hitossa niitä seuraajia saa? #eikiinnosta #eikinostele #amatitauti #vitäveetä #tik-tok #tik-tok #tiketiketiktok ♬ alkuperäinen ääni – kaisaliski

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kaisa Liski (@kaisajapuolivaltakuntaa) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos