Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jutta Larm puhuu kauniisti anteeksiannosta: katso herkät kuvat!

Jutta Larm puhuu kauniisti anteeksiannosta: katso herkät kuvat!
Instagram / @jutta_gustafsberg

Hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm julkaisi somessa kuvaparin ja herkän tekstin, joka liittyy syvällisesti anteeksiantamiseen.

Kuvaparissa Jutta seisoo rakkaansa Juha Larmin kanssa sillalla usvaisen järvimaiseman avautuessa taustalla. Ensimmäisessä kuvassa Jutta katsoo rakastaan silmiin ja toisessa he katsovat yhdessä kohti järveä.

Kuvatekstissä Jutta tuo esille anteeksiannon tärkeyden ja muistuttaa, että anteeksianto ei liity pelkästään toiseen ihmiseen, vaan se on lahja itselle.

”Anteeksianto ei ole pelkkä teko toiselle, vaan ennen kaikkea lahja itselle. Olen pohtinut tätä asiaa valtavan paljon ja se on aika väärinymmärretty asia,” Jutta miettii.

”Anteeksianto on silta menneisyyden ja tulevaisuuden välillä, jonka rakentaminen mahdollistaa siirtymisen eteenpäin elämässä. Tämä vaatii usein valtavasti työstämistä, mutta se vapauttaa!” hän sanailee.

”Kun annamme anteeksi, emme unohda tai hyväksy vääryyttä – päinvastoin. Valitsemme tietoisesti vapauttaa itsemme kivusta ja katkeruudesta. Annamme itsellemme mahdollisuuden parantua ja kasvaa. Se ei tarkoita, että kaikkia ihmisiä pitäisi enää ottaa elämään, mutta heille voi silti toivoa hyvää.”

Jutta lisää, että anteeksiantaminen on itserakkauden ilmentymä, sillä anteeksianto vapauttaa ja antaa tilaa rakastaa uudelleen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos