Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jutta Larm kertoo henkioppaan auttaneen häntä bisneksen kanssa: ”Hän on esitellyt itsensä nimellä…”

Jutta Larm kertoo henkioppaan auttaneen häntä bisneksen kanssa: "Hän on esitellyt itsensä nimellä..."
Instagram / @jutta_gustafsberg

Yrittäjä Jutta Larm vieraili hiljattain Maria Veitolan Vuoroin vieraissa -ohjelmassa, jossa Maria kyseli Jutalta muun muassa siitä, mistä hänen bisnesvainunsa oikein kumpuaa. Jutta tunnetaan muun muassa hyvinvointiyritys FitFarmin perustajana.

”Mä en pelkää jos joku menee pieleen. Mullahan on hirveä määrä mennyt bisneksiä pieleen, mutta mä oon ollut aina sellainen järkevä, että mä en ole laittanut liikaa rahaa samaan,” Larm selittää.

Hän kertoo myös, että bisnesvainuun liittyy pientä mystiikkaa.

”Sitten tää toinen puoli on se, että mulla on niin vahva usko tuonne yläkertaan. Se, että mulla on siellä henkioppaana… En mä tiedä viitsinkö mä sanoa,” Larm miettii.

Veitola kuitenkin kannusti Juttaa kertomaan lisää.

”Mulla on semmoinen henkiopas tuolla, joka on liiketoimintaopas. Se on tullut silloin vuosia sitten, kun mun bisnes oli vähän lähtenyt liikkeelle ja puhun nyt siis FitFarmista. Silloin hän on tullut mulle esittäytymään ja hän sanoi mulle, että hän on mun kanssa niin kauan kun on tehty 10 miljoonaa euroa. Sitten mä jossain kohtaa vuosien varrella mietin, että tarkoittaako se liikevaihtoa, mutta ei se tarkoittanut liikevaihtoa, kun se luku oli jo mennyt. Hän neuvoo,” Larm sanoo.

Hän sanoo, ettei henkiopas kuitenkaan ilmesty kovin helposti.

”Kyllähän se vaatii semmoisen hiljentymisen ja yhteyden ja hän tulee, jos hän haluaa. Hänellä on nimittäin nimikin. Hän on esitellyt itsensä nimellä Pertti Von Hertzen. Mä hyväksyn senkin, että osa ihmisistä kuka kuuntelee ovat ihan, että ”kukkuu”, mutta sillä ei ole mulle mitään merkitystä. Vaikka tämä olisikin mun satuhahmo, niin jos se on auttanut minut kuitenkin tekemään nämä asiat niin kuin ne tänään ovat, niin onko sillä sitten mitään väliä,” Larm selittää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos