Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Julia Roberts ei ole ollut romanttisissa komedioissa yli 20 vuoteen: paljastaa nyt syyn

Julia Roberts ei ole ollut romanttisissa komedioissa yli 20 vuoteen: paljastaa nyt syyn
Instagram / Julia Roberts

Oscar-palkittu näyttelijä Julia Roberts tunnetaan monista romanttisista elokuvista. Hän on tähdittänyt muun muassa elokuvia Notting Hill, Runaway Bride, Pretty Woman, ja lukemattomia muita. Nyt hän on kuitenkin kertonut Deadlinelle, miksei ole näytellyt romcomeissa yli 20 vuoteen.

”Ihmiset eivät hahmota, kuinka paljon aikaa onkaan kulunut, kun en ole tehnyt romanttisia komedioita, koska en ole halunnut tehdä niitä. Jos olisin lukenut käsikirjoituksen, joka on Notting Hillin tasoa tai Kuka sanoo tahdon -elokuvan hulvattomuutta, olisin tehnyt sen,” Roberts kertoi.

Nyt hänet nähdään kuitenkin uudessa Ticket to Paradise-leffassa, jota tähdittää muun muassa George Clooney. Clooneyn mukanaolo on yksi syy siihen, miksi Roberts lähti leffaan mukaan.

”Rakastan nauraa ja olla hauska. Kun pääset siihen tilaan, jossa endorfiinit hyrräävät ja olet nokkela ja ihmiset ovat vaikuttuneita.”

”Sillä kentällä on ilo leikkiä. Siitä on aikaa,” Roberts kertoo.

Hän vieraili taannoin myös Frendit-sarjassa, johon häntä ei ollut helppo saada mukaan.

Matthew (Perry) kysyi Robertsia Frendehin. Roberts vastasi tulevansa, jos Matthew kirjoittaa esseen kvanttifysiikasta. Ymmärtääkseni näin tapahtui, Matthew kirjoitti esseen ja faksasi sen seuraavana päivänä,” tuottaja Kevin Bright kertoi taannoin Hollywood Reporterille.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos