Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Johanna ja Renny Harlinin pyyntö sai täystyrmäyksen: ”NOLOA”

Johanna ja Renny Harlinin pyyntö sai täystyrmäyksen: "NOLOA"
Instagram / Johanna Harlin

Johanna ja Renny Harlin saivat viikko sitten tyttövauvan Miamissa ja he ovat opetelleet perhe-elämää kotona. Johanna kertoi hiljattain Instagramissa, että he ovat saaneet paljon onnitteluja. Monet olivat vielä kyselleet, mihin osoitteeseen vauvalle voi lähettää lahjoja.

”Meille on tullut tuhansia ihania onnitteluviestejä ja kiitämme kaikkia. Inboximme ovat olleet pikkuisen tukossa ja sen takia osa viesteistä jääneet huomaamatta/hukkuneet,” Johanna kirjoitti.

”Kaikki te ihanat jotka kyselitte niin kovasti osoitetta mihin voi lähettää vauvalle lahjoja: lähetä minulle uusi viesti niin saat suomalaisen osoitteen,” Johanna ohjeisti.

Jodelissa tämä aiheutti keskustelua, sillä monet sanoivat, että tällä pariskunnalla on kyllä varaa ostaa vauvatavaransa itsekin.

”Luulis että tällä pariskunnalla on varaa ostaa vauvahärpäkkeensä itse. Ja jos sairaalat ei ota vastaan niin varmaan löytyy jotain turvakoteja tms. mihin voi lahjoittaa tavaraa ja vaatetta,” eräs sanoo.

”Kuulostaa kieltämättä aika hassulta ja älyttömltä, kun on monia lapsia Suomessakin, esim. ukrainalaisia, joilla olisi oikeaa tarvettakin. Miten Harlinit edes kehtaa ottaa lahjoja tuntemattomilta ja kertoa vielä osoitteenkin lahjoille? NOLOA,” yksi kommentoija miettii.

”Itse olisin perustanut jonkun sellaisen hyvänteleväisyystilin johon halukkaat lahjojen lähettäjät olisi voinut laittaa sen rahasumman joka olisi mennyt lahjaan,” yksi ehdottaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos