Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Johanna Harlin avoimena äitiyden vaikeuksista: ”Silloin aloin itkemään”

Johanna Harlin avoimena äitiyden vaikeuksista: "Silloin aloin itkemään"
Instagram / @johannaharlin

Johanna ja Renny Harlin saivat esikoisensa kesällä 2022. Coco Liisa Maria syntyi neljä kuukautta sitten Miamissa, jossa perhe nykyään asustaa.

Viikonloppuna Johanna vastaili seuraajien kysymyksiin Instagramin tarinoissa. Eräs seuraaja kysyi häneltä, sattuiko synnytys ja onko Johannasta vaikeaa olla äiti.

”Supistukset sattuivat kyllä, mutta sen jaksaa! Siinä saa aina tauon jossa voi kerätä voimia. Minua auttoi hengitystekniikka ja Renny! Olimme puhuneet etukäteen miten voisi olla hyvä tsempata vierellä. Hän osasi sanoa aivan oikeat sanat,” Johanna sanoi.

Hän lisäsi, että äitinä oleminen on vaikeaa ajoittain.

”Riittämättömyyden tunne, huoli ja tietty syyllisyyden tunne nostaa välillä päätään,” Johanna sanoo.

”Mutta se onni jonka lapsi antaa on korvaamaton. Niin valtavasti iloa ja rakkautta!! Äitinä oleminen on parasta mitä tiedän. Se myös kasvattaa, opettaa ja haastaa. Nautin siitäkin puolesta!”

Eräs seuraaja kysyi, miten Johanna käsittelee väsymystä.

”Joskus väsyneenä se on vaikeaa. Yritän vaan silloin olla hetken hiljaa ja laskea kymmeneen rauhassa ja muistaa mitä olen itseni kanssa sopinut. Puhun myös Rennylle kaikista fiiliksistä joka helpottaa. Pyydän myös apua jos tuntuu ettei voimat riitä ja juttelen ystäville ja omalle äidille,” Johanna kertaa.

Hän kertoo myös, että Coco antaa hänelle voimaa.

”Muistan yhden kerran kun Coco sai rintaraivarit ja olin yksin kotona illalla ja hän vain itki nälkäänsä eikä mikään auttanut. Silloin aloin itkemään ja tuntui ettei voimat riittäneet,” Johanna muisteli.

”Silloin maailman rakkain Coco vain katsoi minua silmiin ja lopetti itkemisen. Tuota hetkeä en unohda koskaan. Tällainen kontakti omaan lapseen on elämän kaunein asia,” Johanna kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos