Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jipun paino putosi 40 kiloa: jätti vain yhden asian ruokavaliostaan pois!

Jipun paino putosi 40 kiloa: jätti vain yhden asian ruokavaliostaan pois!
Instagram / Jippu

Laulaja Jippu oli vuonna 2020 mukana ohjelmassa Olet mitä syöt. Julkkislääkäri Pippa Laukan avulla hän onnistui aloittamaan painonpudotusmatkan, joka on jatkunut hienosti tähän päivään saakka.

MTV3 paljasti Jipun menestyksen salaisuuden: Jippu on onnistunut pudottamaan jo 40 kiloa vain jättämällä ruokavaliostaan sokerin pois.

”Henkinen suhde ruokaan on muuttunut täysin ja olin 40 kiloa lihavampi silloin kuin nyt. Moni kysyy, mitä on tapahtunut. Olen tosiaan edelleen syömättä sokeria,” Jippu kertoo.

”Olin hyvin addiktoitunut sokeriin ja ahmin sitä. Siihen omalla tavalla kätkin tunteita ja piilotin. Nyt kun ei ole enää mitään piiloteltavaa ja olen päättänyt kohdata itseni, elämäni, tunteeni ja vaikeuteni, niin kestää olla ilman sokeriakin.”

”Se ei ole kivaa. Muun muassa minulla on aina kiusaus kaupassa karkki- ja jäätelöhylly, niin kyllä ne vieläkin muistaa minun nimeni,” Jippu sanoo.

Jippu julkaisi hiljattain elämänkertakirjansa Kun perhonen lakkaa hengittämästä, jossa hän kertoo muun muassa kamppailustaan päihdenongelman kanssa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos