Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jenni Alexandrova tuohtui lehden otsikosta: Pippa Laukkakin yhtyi keskusteluun

Jenni Alexandrova tuohtui lehden otsikosta: Pippa Laukkakin yhtyi keskusteluun
Instagram / @jenalexandrova

Juontaja Jenni Alexandrova kertoi hiljattain Instagramissa ajatuksiaan nelikymppisen naisen pukeutumisesta ja tyylistä. Hän oli nähnyt artikkelin otsikon, joka oli kiinnittänyt hänen huomionsa ja saanut hänet riittävän tuohtuneeksi, jotta tuohtumuksesta kirposi pitkä teksti sosiaaliseen mediaan.

”“Tyylivinkit yli nelikymppisille”, huutaa otsikko,” Jenni aloittaa kirjoituksensa.

”Jutussa kerrotaan, että ”aina voi pysyä upeana ja tyylikkäänä”. Eletäänkö me tosiaan yhä maailmassa, jossa aikuiselle naiselle täytyy sanoa, että iästä huolimatta voi näyttää upealta. Ajatella, että yli nelikymppinen voi olla tyylimuusa!” hän jatkaa.

”Jutun tarkoitus oli varmasti inspiroida. Siitä paistoi kuitenkin läpi ajatus siitä, ettei kannata luovuttaa. Että sinullakin on mahdollisuus olla vielä nelikymppisenä upea. No shit! Miksi edes oletetaan, että nelikymppinen kokee tarvitsevansa vinkkejä pukeutumiseen ikänsä takia?”

”Toivottavasti kukaan ei ajattele ihan tosissaan, että ikä määrittelee pukeutumista tai pukeutuminen määrittelee upeutta. Ei vaatteissa tai upeudessa ole ikärajoja, miksi siis luomme niitä?”

”Ei anneta kenenkään kertoa miltä meistä pitäisi tuntua tai miten meidän pitäisi pukeutua. Pistä sitä sinistä luomiväriä jos siltä tuntuu!” hän kannustaa.

Monet ovat kommentoineet Jennin päivitykseen ja myös julkkislääkäri Pippa Laukka on vastannut jämäkästi.

”Word! T: Viisikymppinen (ja ylpeä joka vuodesta),” Pippa vastasi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos