Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jenni Alexandrova ottaa kantaa Radiogaalaan: ”Mikä mättää?”

Jenni Alexandrova ottaa kantaa Radiogaalaan: "Mikä mättää?"
Instagram / @jenalexandrova

Radioalan kerma palkitaan tämän viikon perjantaina Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä Radiogaalassa. Gaalan ehdokaslista julkaistiin noin kolme viikkoa sitten, jonka jälkeen lista on puhuttanut etenkin alan sisällä.

Nyt radiojuontaja Jenni Alexandrova on ottanut napakasti kantaa aiheeseen sosiaalisessa mediassa.

”Tällä viikolla juhlitaan radion tekijöitä vuosittaisessa Radio Gaalassa. Koko Suomen kaupallisen radion ammattikunta kokoontuu juhlimaan ja palkitsemaan parhaita. Mikä siis mättää?” Jenni kysyy.

”Radiojuontajien voittajaehdokaslista on kovin yksipuolinen. Koko Suomesta ei ole kuin yksi naisehdokas. Yksi,” Jenni jatkaa.

Paras juontaja tullaan valitsemaan yleisöäänestyksellä paikallisesti ja valtakunnallisesti. Eniten ääniä tulee saamaan se henkilö, joka pitää itsestään eniten meteliä esimerkiksi somessa, mikä on Jennin mukaan täysin oikeutettua. Jenniä kuitenkin risoo se, että ehdokaslistalla on vain yksi nainen.

”Mutta että yksi nainen. Koko Suomesta. Mistä se sun mielestä johtuu? Vuoden sisällöntekijälistalla on myös vain yksi nainen. Tämä ei ole yleisöäänestys,” hän lisää.

”Nostan asian esille, koska tämä puhuttaa alan sisällä. Julkisesti tästä on vaikea keskustella, koska kukapa haluaa olla ”se vaikea valittaja”,” Jenni päättää.

Seuraajat ovat seuranneet asiaa mielenkiinnolla ja kommentoineet asiaan myös kysyvästi.

”Hyvä nosto. Silmiin pistää myös se että Suomipopin aamulypsy-ohjelmasta on kaikki muut päässeet ehdolle paitsi nainen Janni Hussi,” eräs seuraaja pani merkille.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos