Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jenni Alexandrova jakoi huolestuttavan tarinan ratikkapysäkiltä Helsingistä

Jenni Alexandrova jakoi huolestuttavan tarinan ratikkapysäkiltä Helsingistä
Instagram / @jenalexandrova

Radiojuontaja Jenni Alexandrova jakoi Instagramissaan viime viikolla huolestuttavan tarinan.

Jenni sanoo törmänneensä pieneen poikaan Helsingin keskustassa ratikkapysäkillä ruuhka-aikaan.

”Arviolta kuusivuotias lapsi puikkelehtii ihmisten seassa tyhjiä pulloja etsien. Housut väärinpäin. Olemus päättäväinen. Silmäilen pysäkkiä ja etsin mahdollisia vanhempia. Odotan, että jossain joku huhuilee poikaansa. Mitään ei kuulu,” Jenni aloittaa tarinansa.

”Menen pojan luo ja kysyn, onko hän liikkeellä yksin vai vanhempiensa kanssa. ”Tuolla on”, poika sanoo ja kävelee miestä kohti. Seuraan. Poika pysähtyy miehen luokse ja sanoo hänelle jotain. Minä totean, että ”Moi, sä taidat siis olla hänen seurassa?”” Jenni jatkaa.

””E-en ole”, mies vastaa hämillään. Vilkuilen ympärilleni, poika on hyppäämässä ratikkaan. Ratikassa etsin pojan ja tiedustelen, että minne hän on menossa ja onko äiti tai isä samassa vaunussa. Poika toteaa, että hänen ei tarvitse minulle kertoa mitään. Totta tuokin, päätän silti seurata poikaa. Olen huolissani. Vai ylireagoinko? Eihän hän voi olla yksin!” Jenni miettii.

”Poika parkkeeraa naisen viereen ja aloittaa juttelun. Seuraan tilannetta kauempaa ja huokaisen helpotuksesta. Äiti,” Jenni lisää huojentuneena.

Kotona hän kuitenkin miettii asiaa tarkemmin.

”Kotona minut valtaa kauhea tunne. Tunsiko poika oikeasti naisen? Jos ei niin apua! Todennäköisesti poikaa vaan harmitti, että joku täti tuli häiritsemään hänen pullojahtiaan tyhmillä kysymyksillä. Todennäköisesti tilanne oli täysin hallinnassa, itse vaan seurasin sitä väärästä kulmasta,” Jenni päättää.

Seuraajat ovat kiitelleet Jenniä siitä, että hän välittää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos