Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

Julkkikset

Jannika B:n uusi biisi kirvoitti katkeria kommentteja: Jannikan vastaus sai kommentoijat hiljaisiksi

Jannika B:n uusi biisi kirvoitti katkeria kommentteja: Jannikan vastaus sai kommentoijat hiljaisiksi
Instagram / Jannika B

Jannika B julkaisi hiljattain uuden biisin nimeltään P.a.s.k.a. Biisi kertoo huonoista ihmissuhteista ja itsensä rakentamisesta uudelleen rikkoutumisen jälkeen. Kappale aiheutti ristiriitaisia tunteita kiroilemisen takia ja eräs kuuntelija kommentoi kappaletta varsin katkerasti.

”Mitä Jannika lapsesi sanoo, kun aikanaan kuulevat sinun laulavan tuollaista sanaa. Tämä taitaa nykyään olla muotia, että rumat sanat ovat voimasanoja lauluissa. Hyi olkoon, laulu on muuten hyvä,” kommentti kuuluu.

Jannika ei jäänyt sanattomaksi.

”Moi! Martta soittaa laulun kertosäettä suvereenisti jo pianolla. Hän kysyi, ”Mamma, tarkoittaako noi kirjaimet vessa-sanaa”. Selitin hänelle, että se on kirosana, jonka voi tarvittaessa joskus sanoa aikuisena esimerkiksi ilkeille ihmisille, jotka tulevat kommentoimaan ikävästi toisen ulkonäköä tai pukeutumista.”

”Opetin siis lapselleni terveitä rajoja. Positiivinen aggressio on välillä suotavaa. Se on voimaannuttavaa. Esimerkiksi myös silloin, kun lyöt pottuvarpaasi pöydänjalkaan. Eikös? Laulussakin lauletaan: ”Opetit kiroileen, kun sattuu. Se on terapeutin mielest ok”,” hän lisää.

Jannika kertoi hiljattaisessa Instajulkaisussaan pohtineensa asiaa miehensä Toni Wirtasen kanssa. Apulannan sanoituksissa nimittäin kiroillaan kerran jos toisenkin, eikä Wirtanen ole saanut samanlaista palautetta. Ikinä.

”Pohdittiin tätä ilmiötä todenteolla. Keskusteltiin taas kerran siitä, kuinka suuri ero on olla julkisuudessa nainen versus mies. Todettiin, että on suuri ero eri alustoilla täällä somessa. Todettiin myös, että huutelijoissa kyse ei niinkään ole sukupuolesta, vaan sukupolvesta.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos