Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Janni Hussilla takana ensimmäinen MM-ralli: näin se meni!

Janni Hussilla takana ensimmäinen MM-ralli: näin se meni!
Instagram / @jannihussi

Mediapersoona Janni Hussista on kuoritunut varsinainen ammattikartturi. Kaikki sai alkunsa siitä, kun Janni sai suorassa radiolähetyksessä ehdotuksen lähteä kartturoimaan yhteen ralliin.

Yksi ralli johti moneen kisaan ja nyt Janni on ollut mukana Ruotsissa MM-rallissa, josta irtosi hienosti 6. sija.

”En tiiä ees mistä alottaa. Eka MM-ralli vedetty ja maalissa ollaan! Sijoitus 6. ja saatiin myös WRC piste. Tuntuu että kauhealla pieteetillä just vasta kotona valmistauduin koitokseen ja nyt se on silmiä räpäyttämällä ohi,” Janni kirjoittaa somessa.

”En muista koska ois jännittäny viimeks näin paljon, josko koskaan, kun ennen ensimmäistä vetoa. Suoraan sanoen en ollu ihan varma mistä päästä tulee ja mitä. Onneksi pahin jännitys purkautui heti kun homma saatiin käyntiin. Muutama nuotti ulos suusta ja olo tuntui taas kun ois kotona ollut,” hän jatkaa.

”Paljon pystyis kertomaan tarinaa ja spekulointia, mut nyt haluun keskittyä nauttimaan tästä fiiliksestä. Päällimmäinen tunne on kiitollisuus. Maalissa ei onnenkyyneleiltä vältytty. Niin paljon oon saanut kuulla, et tästä ei tuu yhtään mitään ja on ootettu vesi kielellä virheitä ja mun epäonnistumista. Guess what, MM-piste taskussa tuntuu aika hyvältä atm!” hän sanoo napakasti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos