Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Janni Hussi puhuu talon rakennusvirheestä: ”Valtava tragedia”

Janni Hussi puhuu talon rakennusvirheestä: "Valtava tragedia"
Instagram / @jannihussi

Mediapersoona Janni Hussi ja hänen miehensä Joel Harkimo julkaisevat silloin tällöin somessa kuulumisia omasta elämästään.

Nyt Janni on paljastanut heidän kohtaamansa valtavan tragedian somevideolla. Sipooseen omaan yhteiseen kotiin muuttaneet Janni ja Joel ovat valmistautuneet hiljattain joulun viettoon.

”Uusien talojen kanssa voi tulla joskus ongelmia. Joskus voi tulla valmistuvirheitä esimerkiksi perustuksiin. Ja jos perustuksiin tulee jonkin sortin virheitä niin se voi johtaa sitten esimerkiks seinien sortumiseen. Rakennusvirheellä voi olla rakentamisessa radikaalit ja musertavat seuraukset,” Janni kertoo julkaisemallaan videolla.

”Uusissakin taloissa voi olla pahoja valmistusvirheitä esimerkiksi perustuksissa. Tääkään talo ei vanha ollut. Ollaan syvästi järkyttyneitä,” Janni jatkaa.

Seuraavaksi Janni kuvaa pöydällä olevaa sortunutta piparkakkutaloa.

”Katto on pettänyt, savupiipusta on lähtenyt lohkeamaan, katon reuna on ottanut osumaa ja kokonainen seinä länsisiivestä on romahtanut,” Janni kuvailee.

”Tää on valtava tragedia ja mä en oo ihan varma, et pystyykö tätä enää millään korjaamaan. Enkä usko, että mikään vakuutuskaan tätä korvaa. Todella valitettava tilanne,” hän jatkaa.

Video sai hetkessä kommentteja oikealta ja vasemmalta.

”Kai sä nyt oot reklamoinut tästä?” yksi kysyy.

”Näyttäis vähän siltä, että talossa ei oo ollenkaan perustuksia. Missä on ollut työnvalvoja??” toinen kysyy.

”Toihan näyttää siltä, että saumaukset on tehty suunnilleen sokerilla. Eihän ne kestä millään. Missä on rakennuttajan vastuu?” kolmas tiedustelee.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos