Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Janni Hussi megatyylikkäissä Italian kuvissa: ”Täti Moonika”

Janni Hussi megatyylikkäissä Italian kuvissa: "Täti Moonika"
Instagram / @jannihussi

Juontaja ja nykyinen kartturi Janni Hussi on löytänyt uuden kiinnostuksen kohteen. Hänestä on nimittäin lyhyessä ajassa muovautunut ammattikartturi suomalaisille rallikuskeille.

Hän on ehtinyt käydä läpi jo useammat kisat, joista uusimmat vedettiin Italiassa, Roomassa. Janni fiilisteli Instagramissa sitä, että pääsi ajamaan Colosseumin ohi ralliautolla. Hän kertoi myös kisan olleen vaativa ja opettaneen paljon.

”Kisa oli sairaan vaativa, mut oon niin ylpee et selvitettiin homma haasteista huolimatta maaliin. Kummallekin huikeita oppeja ja kokemusta,” Janni fiilisteli erään rallikuvan yhteydessä.

Jannilla on ilmeisesti ollut myös aikaa nautiskella Italiasta muutenkin kuin töiden merkeissä, nimittäin hän julkaisi kaksi kuvasarjaa, joissa hän poseeraa tyylikkäissä vaatteissa ja fiilisteli Italiaa.

Yhdessä kuvasarjassa hänellä on päällään musta mekko ja valkoiset lenkkarit ja hän tallustelee mukulakivikadulla.

”Täti Moonika. Vähä meinaa vilutella ku +35 vaihtuu +17 sormia napsauttamalla. Ei muuta ku jumpperia niskaan ja x-hyppyjä tekemään,” Janni kirjoittaa tyylikkään kuvasarjan yhteydessä.

Toisessa kuvasarjassa hän poseeraa tummassa rennossa mekossa ja korkokengissä tuolilla istuen ja lainasi Albert Einsteinia kuvatekstissä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos