Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Janni Hussi ja Shirly Karvinen jättivät radiojuonnot samasta syystä: Janni avautuu podcastissa

Janni Hussi ja Shirly Karvinen jättivät radiojuonnot samasta syystä: Janni avautuu podcastissa
Instagram / @jannihussi

Moni muistaa, kuinka radiojuontaja Shirly Karvinen lopetti juontohommat viime vuoden puolella. Shirly kertoi sittemmin sosiaalisessa mediassa syyn lopettamiseen olleen uupumus ja loppuunpalaminen.

Myös radiojuontaja Janni Hussi päätti hiljattain lopettaa radiohommat Aamulypsyssä samaisesta syystä.

”Vaikka radiotyö on mielekäs ja äärimmäisen rakas ja sitä saa tehdä vielä ihan mielettömien tyyppien kanssa, voi joskus kokonaisuus silti käydä liian kuormittavaksi,” Janni sanoi Instagramissa.

Janni kertoi asiasta tarkemmin podcastissa Sana on vapaa, jota hän luotsaa Sointu Borgin kanssa.

”Minun oli pakko tehdä ratkaisu, mikä oli jopa kipeä, koska radio oli minulle niin rakas, tärkeä ja mielekäs työ. Aloin tunnistamaan merkkejä siitä, kun on posotettu monta vuotta vitosvaihteella. Nyt olisi aika keventää,” Janni sanoo podcastissa.

Jannilla onkin ollut monta rautaa tulessa, nimittäin hän on toiminut muun muassa radiojuontajana, kartturina ralleissa sekä Big Brotherin juontohommissa.

Hän sanoi, että loppuun palaminen alkoi näkyä erilaisina oireina. Hän ei jaksanut kiinnostua urheilusta eikä edes uudesta moottoriurheiluharrastuksestaan samalla tavalla kuin ennen. Hän myös hengästyi nopeammin ja leposyke oli tavallista korkeampi.

”Pinna pikkasen liian kireällä, ei ole antaa itsestä mitään lähipiirille ja yleinen sumu, joka alkaa verhona laskeutua. Et ole ihan läsnä tilanteissa,” Janni sanoo.

Nyt kalenterissa on paljon tyhjää ja sehän Jannille sopii.

”Olen todella monta vuotta ollut yhtä kuin työminä. Se on täyttänyt minun kalenterin, arjen ja vapaa-ajan. Jossain vaiheessa se on sekoittunut, että minä ja työ ei ollakaan sama asia.”

”Luulen, että tästä tulee aika mielenkiintoinen matka itseensä.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos