Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Janni Hussi aloitti kartturin hommat jo vuosi sitten: julkaisi tunteikkaan päivityksen

Janni Hussi aloitti kartturin hommat jo vuosi sitten: julkaisi tunteikkaan päivityksen
Instagram / @jannihussi

Radiojuontajana tutuksi tullut Janni Hussi laittoi vuosi sitten uransa uusiksi. Hän nimittäin aloitti vuosi takaperin kartturin työt.

”Vuosipäivä elämäni hienoimmalle seikkailulle. Niin se vaan pienen immeisen elämä voi muuttua yhdestä, joskus kahdesta lauseesta,” Janni kirjoittaa Instagramissa.

Janni julkaisi Instagramissa videon, jossa näemme hetkiä kuluneen vuoden varrelta.

”Reilu vuosi sitten @samipajariofficial otti ja rimpautti suoraan Aamulypsyn lähetykseen @radiosuomipop pienen ralliaiheisen debatin jälkeen ja haastoi meikämansikan mukaan Lahti Historic Ralliin,” Janni taustoittaa.

”Sopivan länkytyksen jälkeen, vastauksia oli tasan yksi: ”mitä hittoo Sami, todellaki!” Ja niin sitä likkaa vietiin,” Janni sanoo.

”Tähän vuoteen on mahtunut paljon hienoja kokemuksia, paikkoja, oppia, mutta ennen kaikkea ihmisiä. Oon saanut jakaa uskomattomia hetkiä niin upeiden ihmisten kanssa, että nöyräksi vetää. Oon kiitollinen jokaisesta kohtaamisesta, jokaisesta opista ja luottamuksesta, jonka oon saanut. Myös te, ketkä ette videolla vilahtaneet, kiitos, tiedätte kyllä keitä olette,” Janni kiittelee.

Janni sanoo olleensa viimeisen vuoden aikana väsyneempi kuin koskaan, mutta myös enemmän elossa kuin koskaan aikaisemmin.

”Elämä on ihmeellistä. Ja niin vallan hienoa. Ikinä ei tiedä mikä seikkailu odottaa seuraavan nurkan takana. Joten uusia kohti, joka lienee tämä tänään alkava ralli, josta kaikki vuosi sitten alkoi!”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos