Pidetään yhteyttä

Julkkikset

IS: Sunneva Sjögrenin sähkölasku voi viisinkertaistua: ”Miten minä pärjään?”

IS: Sunneva Sjögrenin sähkölasku voi viisinkertaistua: "Miten minä pärjään?"
Instagram / Sunneva Sjögren

Sähköjen hinnat ovat olleet kovassa nousussa ja suomalaiset ovat varautuneet talvikuukausiin eri tavoilla. Miss Suomi-kisojen pääjehu Sunneva Sjögren mietti Ilta-Sanomille, miten hän tulee pärjäämään omien sähkölaskujensa kanssa.

Sunnevalla on Sulkavalla 450 neliön talo, joka on hänen ykkösasumuksensa.

”Huolestuneena on tullut seurattua ja toivottua, että sähkösopimusten hinnat muuttuisivat maltillisemmiksi. Suoraan sanottuna hirvittää, miten minä ja muut ihmiset pärjäämme,” hän sanoo Ilta-Sanomille.

Sulkavan taloon on hankittu muun muassa ilmalämpöpumppu ja suora sähkölämmitys.

”Talveksi laitan puolet talosta kiinni. Jos tulee kova talvi, talo laitetaan kokonaan peruslämmölle. Ei näillä hinnoilla muuta voi,” Sjögren kertoo.

Sunneva sanoo, että sydäntalvella sähkölasku voi olla jopa 1000 euroa kuukaudessa. Nyt hän sanoo, että lasku voi jopa viisinkertaistua.

Varasuunnitelma on muuttaa talveksi Mikkelin 400 neliömetrin kakkosasuntoon, jossa kustannukset ovat jonkin verran alhaisemmat.

”Olemme oikeasti joutuneet tekemään suunnitelmia sen varalle, kuinka selviämme tulevan talven yli. Sulkavan-talon kulut yritetään minimoida. Taloa ei pidetä kylmänä, vaan se laitetaan peruslämmölle. Vietämme sitten talven Mikkelissä,” Sjögren kertoo suunnitelmistaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos