Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ina Mikkolan työ vaikuttaa tähän arkiseen asiaan: ”Ammattitauti on…”

Ina Mikkolan työ vaikuttaa tähän arkiseen asiaan: "Ammattitauti on..."
Instagram / @inamikkola

Toimittaja Ina Mikkola kertoo Instagramin tarinoissaan, että hän ja hänen kumppaninsa ovat eläneet ilman pesukonetta jo viisi kuukautta.

Ina kuvaa ensin ammeessa veden peittämää lojuvia vaatteita.

”Meillähän ei siis edelleenkään ole pesukonetta. Ollaan oltu ilman pyykkikonetta toukokuusta saakka, eli kohta viisi kuukautta. Mun on nyt pakko ottaa itseäni niskasta kiinni,” hän kertoo tarinoissaan.

Hän kertoi taannoin kysyneensä suosituksia.

”Mä kysyin joskus täällä suosituksia ja tuli mun mielestä tosi hyviä, mut mä en silti vaan oo osannut päättää sitä tai saanut edistettyä asiaa. Mua ahdistaa tällasten asioiden hankinta niin paljon, en halua tehdä väärää valintaa. Alkaa pikkuhiljaa rassaamaan tää pyykkien peseminen – ei siis minua vaan kumppaniani joka sen on hoitanut ympäri kyliä,” Ina jatkaa.

Hän sanoo monien asioiden vaikuttavan sopivan pesukoneen löytämiseen. Hän myöntää myös, että toimittajan ammatti tuo mukanaan ammattitaudin.

”Välillä mun päätöksentekoa vaikeuttaa se, että oon ammatiltani toimittaja niin mun ihan ammattitauti on tehdä helvetinmoinen taustatutkimus aina kaikesta että mä varmasti teen järkevän päätöksen. Se tässä pesukoneen ostossa nyt on. Ette tiedäkään minkälaisen taustatutkimuksen mä tein tähän asuntoon liittyen,” Ina miettii.

”Kohta mä varmaan teen jonkun excel-taulukon, jossa vertailen kaikki maailman pesukoneet keskenään,” hän lopuksi sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos