Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ina Mikkolan erikoinen esiintyminen yllättää: laulaa metallibändissä!

Ina Mikkolan erikoinen esiintyminen yllättää: laulaa metallibändissä!
Instagram / @inamikkola

Juontajana ja toimittajana tunnettu Ina Mikkola yllätti hiljattain seuraajansa Instagramissa.

Ina on totuttu näkemään esimerkiksi festareiden lavalla juontohommissa, mutta hiljattain hän yllätti seuraajansa, nimittäin hän fiittasi Lähiöbotox -bändin keikalla Tampereella.

”Lähiöbotox on tiukkaa nu metallia. Kasvoin itse mun nuoruuden kuuntelemalla hard core punkkia ja muuta raskasta musaa. Mulla oli aikoinaan myös Ellan, Alisan ja Eeron kanssa Cut the Crap niminen hardcore punk -bändi, jossa lauloin. Siksi tänä kokemus tuntui samaan aikaan nostalgiselta ja täysin uudelta!” Ina kertoi innoissaan Instagramissa julkaisemansa kuvasarjan yhteydessä.

”Monelle tämä yhteistyö voi vaikuttaa rändömiltä, mutta on itselle täysin luonteva! Juurikin tän punk-historian vuoksi ja myös Lähiöbotoxin ihanien tyyppien takia. Nimittäin bändin laulajajat, Viki ja Hanad on mulle tärkeitä ystäviä. Heihin olen tutustunut aikuisiällä, kun taas muita bändin tyyppejä olen puolestaan katsonut ylöspäin jo nuoresta saakka ja käynyt heidän muiden bändien keikoilla,” Ina kertoo.

Inan julkaisemassa kuvasarjassa näemme myös klipin, jolla Ina laulaa sydämensä pohjasta. Hän sanoo saaneensa esiintymisestä paljon hyvää palautetta.

”Tuntuu uskomattomalta saada hyvää palautetta jostakin, mikä ei ole ns. oman arkiammatin piirissä, mutta joka on kuitenkin itselle niin merkityksellistä,” hän sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos