Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ina Mikkola poikkeuksellisissa puuhissa: rusetti vaihtui remppa-asuun

Ina Mikkola poikkeuksellisissa puuhissa: rusetti vaihtui remppa-asuun
Instagram / @inamikkola

Toimittaja Ina Mikkola on ottanut tavaramerkikseen rusetin, joka nähdään hänen kutriensa päällä lähes aina. Nyt rusetti on kuitenkin vaihtunut remppa-asuun, nimittäin Ina on aloittanut uuden asuntonsa remontointia.

Ina osti hiljattain oman asuntonsa ja kertoo, että ostoprosessia varten hän teki laajaa taustatyötä. Nyt homma on pulkassa ja luvassa remontti.

”Tieto lisää tuskaa, mutta se lisää myös valtaa, vaihtoehtoja ja ymmärrystä. Asiassa kuin asiassa,” Ina sanoo.

”Siksi seuraavaksi perehdynkin kuvasarjan mukaisesti remontointiin. Tapettien poisto, kittaus ja maalaus hoituu omasta takaa ja on ns. peruskauraa, mutta mitä pitää todella tietää, kun haluaisi teettää kylpyhuoneremontin ja uusia lattiat?” Ina miettii.

”En tosin tiedä, voiko remontoinnista puhua enää yleissivistyksenä vai onko kyse enemmän nippelitiedosta? Oli miten oli, en halua olla kuistilla.”

Inan seuraajat ovat ojentaneet auttavan kätensä ja antaneet hänelle remppavinkkejä.

”Tässä check-lista. 1. Tee ilmoitus remontista taloyhtiölle. 2. Sieltä tulee tieto haluavatko mitata kosteuden 3. Tee luvan jälkeen remppa vesieristeeseen asti. 4. Ilmoita taas taloyhtiölle että saavat tullaa chekkaamaan vesieristeen. 5. Jatka remppa loppuun 6. Ilmoita taloyhtiölle että remppa tehty 7. Katso että remppamainita lupineen on isännöitsijätodistuksessa,” eräs neuvoo.

Seuraajat ovat myös huomanneet kuuluisan rusetin puuttumisen.

”Oho, ilman rusettia remppaat,” eräs huomaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos