Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ina Mikkola kuin jokaisen pikkutytön idoli pinkissä asussa: kuvat!

Ina Mikkola kuin jokaisen pikkutytön idoli pinkissä asussa: kuvat!
Instagram / @inamikkola

Toimittaja Ina Mikkola tunnetaan värikkäistä asuistaan, jotka kiinnittävät seuraajien huomion. Tyttömäiset asut ja rusetit ovat Inan tavaramerkki ja hiljattain hän sykähdytti niin kaduilla kuin sosiaalisessa mediassa pinkillä asullaan.

Ina julkaisi pinkistä asustaan kuvia somessa: iloisena poseeraava Ina on kuin jokaisen pikkutytön idoli. Samalla hän kertoi tarinan sydäntälämmittävästä kohtaamisesta.

”Minua tuli vastaan kadulla äiti kolmen lapsensa kanssa. Nähdessään minut, yksi näistä lapsista nosti nyrkin ilmaan ja huusi: ”Girl power!” Vastasin oitis tähän eleeseen samalla tavalla,” Ina kertoo.

Äiti kertoi Inalle, että hän on lasten tärkeä esikuva.

”Saan usein palautetta kaiken ikäisiltä ja taustaisilta ihmisiltä, mutta tämä liikutti erityisesti. Lapsi oli arviolta 7-9-vuotias, alakouluikäinen. Siinä on toden totta jotain todella voimakasta, kun tämän ikäinen nostaa supersankarin lailla nyrkin ilmaan, ylistää tyttöyttä ja omaa voimaansa! Hän antoi siinä hetkessä minulle myös paljon voimaa,” Ina kertoo innoisaan.

Ina kertoo äidin vaikuttaneen kannustavalta.

”Hänen/heidän äitinsä vaikutti upealta. Sellaiselta, joka muistaa kannustaa lapsiaan ja kasvattaa heistä vahvoja. Hän kannusti myös minua. Tulen iloiseksi, että tässä maailmassa on tuollaisia äitejä ja tähän maailmaan kasvaa tuollaisia pikkutyttöjä,” Ina kiittelee.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos