Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ina Mikkola kohtasi Grönlannissa moraalisen dilemman: ”Minua puistatti”

Ina Mikkola kohtasi Grönlannissa moraalisen dilemman: "Minua puistatti"
Instagram / @inamikkola

Juontaja Ina Mikkola on mukana ohjelmassa Arktinen retkikunta, jota näytetään Discovery Plussalla ja TV Viitosella keskiviikkoisin. Ina kertoi hiljattain Instagramissa kohdanneensa Grönlannissa moraalisen dilemman oman vegaaniutensa takia.

Hän kertoo ensin olleensa vegaani jo pitkään ja sanoo, että päätös perustuu keskeiseen arvovalintaan. Kun Grönlannissa piti ottaa puheeksi mahdollinen jääkarhun kohtaaminen, Inaa alkoi kuitenkin puistattaa.

”Arktisen retkikunnan reissulla päädyin arvojeni vuoksi kinkkiseen tilanteeseen, jossa joutui harjoittamaan haastavaa arvopohjasta moraalista pohdintaa. Miten toimia tilanteessa, jos jääkarhu tulisi leiriin ja hyökkäisi kimppuumme?” Ina kertoo.

”Minua puistatti edes puhe karhujen ampumisesta. Me ihmiset olemme tulleet karhujen kotiin, heidän reviirille, joten jos jonkun sietää kuolla, niin meidän! Itsepä menimme mestoille. Pällit! Onneksi kuitenkin kaikille oli selvää, että tappaminen on viimeinen vaihtoehto toimia. Ja onneksi myös hyvin epätodennäköinen,” hän jatkaa.

Ina sanoo pitävänsä vaikeista pohdinnoista ja myös someseuraajat ovat olleet Inan kanssa samoilla linjoilla.

”Pidän vaikeista pohdinnoista. Arvot kirkastuvat juuri tällaisissa hetkissä. Toivon, että tämä saa myös muut pohtimaan omaa suhdettaan eläimiin ja siihen, kuinka me kaikki elämme yhdessä täällä maapallolla,” Ina lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos