Pidetään yhteyttä

Julkkikset

IL: Vesku Loirin hyvä ystävä paljastaa, miksi Loiri vetäytyi julkisuudesta vuosia sitten

IL: Vesku Loirin hyvä ystävä paljastaa, miksi Loiri vetäytyi julkisuudesta vuosia sitten
Instagram / Vesa-Matti Loiri

Näyttelijä ja koko Suomen kansallisaarre Vesa-Matti Loiri menehtyi 10. elokuuta ollessaan 77-vuotias. Hän sairasti kahta syöpää, jonka lisäksi hän kärsi monista muista terveyshuolista. Vesku sai syöpädiagnoosin vuoden alussa, mutta hän vetäytyi parrasvaloista jo aikaisemmin.

Hänen hyvä ystävänsä Mauri Leppänoro paljasti Iltalehdelle, miksi Vesku vetäytyi julkisuudesta omiin oloihinsa.

”Hän halusi näyttää julkisuudessa skarpilta, joten sen takia hän halusi vetäytyä. Sanotaan näin, että asiat olivat monta kertaa huonommassa jamassa, mitä Vesku näytti ulospäin. Hän ei halunnut jättää sellaista mielikuvaa…,” Leppänoro sanoo Iltalehdelle.

”Tai sanotaan nyt näin, että näinhän se monta kertaa kaikilla on. Halutaan ulospäin näyttää nätimmältä mihin pystytään ja voidaan,” Leppänoro kommentoi.

Hänen sairastelunsa alkoi jo 2000-luvulla ja eskaloitui 2010-luvulla. Häntä vaivasi muun muassa diabetes, verenpainetauti ja alkoholismi.

”Viina, erilaiset reseptilääkkeet, muut holtittomasti nautitut rohdot, diabetes, uniapnea, kannabis ja mitkä lie lähentelivät tappavaa cocktailia. Onnetar – jonka nimi oli tällä kertaa Terhi Väänänen – pelasti Loirin hengen,” Loirin vuonna julkaistussa 2019 elämäkerrassa kerrotaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos