Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

IL: Suomaisartisti tuomittu kahdeksi vuodeksi vankeuteen raiskauksesta Jamaikalla

IL: Suomaisartisti tuomittu kahdeksi vuodeksi vankeuteen raiskauksesta Jamaikalla
Instagram/ MEGA-Ertsi

Suomalainen reggaeartisti MEGA-Ertsi eli Eero-Lauri Aleksi Korhola on määrätty kahdeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen suomalaisnaisen raiskaamisesta Jamaikalla. Tuomion määräsi Helsingin käräjäoikeus.

Korhola määrättiil Iltalehden mukaan maksamaan uhrille kärsimyksestä, kivusta ja ansionmenetyksestä yhteensä noin 15 000 euroa korvauksia.

Tietojen mukaan Korhola ja nainen olivat yöllä yhteisymmärryksessä tehneet toisilleen seksuaalisia tekoja. Myöhemmin nainen oli havahtunut siihen, että Korhola piti häntä lanteista kiinni ja oli suojaamattomassa yhdynnässä hänen kanssaan.

Korhola itse kiistää syytökset. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

”Minut on tuomittu syylliseksi oikeudessa tapahtumaan, johon olen ehdottomasti syytön. Saadakseni oikeutta olen pakotettu viemään asian hovioikeuteen, ja toivon, että totuus voittaa,” hän kertoo somessa itse.

”Tämä on ollut elämäni raskain prosessi joka on tuhonnut paitsi urani, myös henkilökohtaisen elämäni, uskoni ihmisten rehellisyyteen ja oikeustajuun.”

”Toivon ettei kukaan syytön Suomessa joutuisi kokemaan samaa. Syyttömän joutuminen tuomiolle on oikeusjärjestelmän uskottavuuden kannalta vääryys, joka pitää korjata. Pyydän rauhaa tämän äärimmäisen raskaan asian käsittelyssä, kunnes asiaan saadaan hovioikeuden oikeudenmukainen päätös.”

MEGA-Ertsi sanoo poistuvansa somesta siksi aikaa, että asia saadaan selvitettyä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos