Pidetään yhteyttä

Julkkikset

IL: Somejulkaisu kutsui vääriä vieraita tangokuningas Jukka Hallikaisen tyttären juhliin – karvas opetus

IL: Somejulkaisu kutsui vääriä vieraita tangokuningas Jukka Hallikaisen tyttären juhliin - karvas opetus
Instagram / Jukka Hallikainen

Vuoden 2008 tangokuninkaan Jukka Hallikaisen tytär koki pelottavia hetkiä mökillä. Tytär oli vuokrannut mökin juhlia varten, joissa oli tyttären lisäksi muutamia hänen lukiokavereitaan. Kolme kaveria jäi Miehikkälässä sijaitsevalle mökille yöksi.

Hallikainen kertoo Iltalehdelle, että juhlijoiden nukkuessa mökkiin tunkeutui varkaita.

”Kun he nukkuivat, ulkopaikkakuntalaisia nuoria tuli isompi joukkio sinne tuhoamaan paikkoja, sekä varastamaan stereot ja mun äänentoistolaitteet,” Hallikainen kertoo.

Kuokkavieraat tuhosivat irtaimistoa, repivät patterit seinistä, tyhjensivät vaahtosammuttimia saunaan ja varastivat Hallikaisen kalliit äänentoistolaitteet.

”Eipä ole kokemusta kuinka paljon ikkunaruutujen vaihtamiset, piha-alueen ja mökin täydelliset siistimistyöt maksavat. Siellä on lasinsiruja joka paikassa, mutta arvioisin tuhansia euroja.”

Nuoriso teki asiasta rikosilmoituksen.

”Pikkuhiljaa alkaa vyyhti alkaa selviämään. Nuoret ovat antaneet poliisille lisätietoja, kuten auton rekisterinumeroita joita saivat ylös.”

Varkaat olivat ilmeisesti saaneet juhlista vihiä sosiaalisen median kanavilta.

”Täällä Miehikkälässä ei ole tapana lukita ovia öisin, joten nytkin kuokkavieraat kulkivat suoraan ovesta sisään. Jatkossa nuoriso varmasti lukitsee ovet ja on tarkempia siitä, mitä sosiaaliseen mediaan laittavat. Olkoon tämä opetus siitä.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos