Pidetään yhteyttä

Julkkikset

IL: Sini Ariellin Stuart-rakas ei halunnut isäksi: näin Sini selvisi kuuden vuoden kylmyydestä

IL: Sini Ariellin Stuart-rakas ei halunnut isäksi: näin Sini selvisi kuuden vuoden kylmyydestä
Instagram / @siniariell

Gossip Moms Suomi -sarjasta tuttu Sini Ariell asuu nykyään Australiassa farmilla Stuart-miehensä ja kahden lapsensa Pennyn ja Indyn kanssa. Vaikka pariskunnan suhde on nyt täynnä rakkautta, aina ei ole ollut niin. Sini kertoi hiljattain Iltalehdelle, ettei Stuart alun perin halunnut isäksi.

Sini luuli taannoin kärsivänsä lapsettomuudesta, mutta noin viisi vuotta sitten Sini kuuli odottavansa esikoistaan Pennyä. Uutinen oli pariskunnalle sokki, sillä Stuart ei halunnut isäksi eikä Sini osannut odottaa lasta.

Sini kertoi Iltalehdelle, että Stuartilla meni todella kauan isyyden hyväksymisessä.

”Tässä meni kuusi vuotta tunnelukoissa ja kylmyydessä. Stuart olisi halunnut jatkaa elämäänsä niin kuin oli aina aiemminkin tehnyt, elää itselleen ja hoitaa bisneksiään. Hän ei olisi halunnut olla vastuussa muusta kuin itsestään ja omista tekemisistään,” Sini kertoi.

Pariskunta päätti kuitenkin taistella yhdessä läpi vaikeiden aikojen ja käyttää apunaan esimerkiksi parisuhdeterapiaa.

”Stuart sanoi minulle: ”Odota siihen asti, että kaikki on taas hyvin. Uskon, että opin iskäksi ja tulen onnelliseksi”,” Sini sanoi.

Sini lupasi odottaa huolimatta siitä, että ystävät kehottivat Siniä muuttaman takaisin Suomeen.

Pariskunta selvisi vaikeista ajoista ja muun muassa vuonna 2020 tapahtuneesta keskenmenosta. Vuonna 2021 Sini sai nuorimmaisensa, Indyn.

”Tässä oli mukana suomalaista sisua. Aloin käymään psykologilla, joka sanoi, että eiköhän nyt voisi antaa vähän armoa itselleen, koska olen selvinnyt kaikesta tästä p…sta.”

”Nyt meillä on Stuartin kanssa ihan uusi rakastumisen vaihe menossa. Hän sanoikin, että vihdoin olen löytänyt sen entisen Sinin takaisin elämääni. Samaa sanoin myös hänelle. Pussaillaan ja pidetään taas kädestä kiinni niin kuin ennenkin.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sini Ariell (@siniariell) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos