Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

IL: Robin Packalen julkaisi uutta musiikkia suomeksi: näin kävi kansainväliselle uralle

IL: Robin Packalen julkaisi uutta musiikkia suomeksi: näin kävi kansainväliselle uralle
Instagram / @robinpackalen

Laulaja Robin Packalen kertoi vuonna 2019 suuntaavansa kansainväliselle uralle. Koronaepidemia laittoi kuitenkin suunnitelmat uusiksi, sillä matkustaminen oli rajoitettua eikä laulaja päässyt viemään musiikkiaan rajojen ulkopuolelle, Iltalehti kertoo.

”Musan vienti ulkomaille, missä ei voi järjestää mitään tapahtumia ja kun lentäminen ei onnistu, on se vienti hieman haasteellista. Sai miettiä päänsä puhki, onko jotain vaihtoehtoisia keinoja saada omaa musaa kuulumaan rajojen ulkopuolella ilman matkustamista,” Packalen kuvailee Iltalehden haastattelussa.

Nyt Packalen on julkaissut englanninkielisen musiikkinsa jälkeen jälleen musiikkia suomeksi. Uusin biisi on nimeltään Ihana kipu ja se julkaistiin artisti Viivin kanssa. Packalen ei koskaan sanonut, ettei ikinä enää tekisi musiikkia suomeksi, joten hän ei kadu päätöstään uuden suomenkielisen biisin julkaisemisesta.

””Miksi se tekee taas suomeksi.” Teet niin tai näin, teet joka tapauksessa väärin. En ole sanonut, etten laula enää koskaan suomeksi. Olen sanonut, silloin ennen ekaa kansainvälistä levyä, että en tule laulamaan suomeksi, mutta en sanonut etten ikinä tule laulamaan suomeksi,” Packalen sanoo Iltalehdelle.

Tarkoitus on kuitenkin edelleen suunnata ulkomaille.

”Oma mindset on ulkomaat, enkkumusa. Olen halunnut kehittää sitä puolta ja haluan kehittää tulevaisuudessakin,” Packalen jatkaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos