Pidetään yhteyttä

Julkkikset

IL: Opettajasta Miss Helsingiksi: Ella Virto koki olevansa jumissa opettajan hommassa

IL: Opettajasta Miss Helsingiksi: Ella Virto koki olevansa jumissa opettajan hommassa
Instagram / @ellavirto

Miss Helsinki Ella Virrolla on pitänyt kiirettä. Hän nappasi tänä vuonna Miss Helsingin pystin ja vaihtoi opettajan hommat mallin töihin. Hän kertoi Iltalehdelle kokemuksestaan ja avatui muun muassa siitä, että hän tunsi olevansa oravanpyörässä.

”Todella kiireiset pari viikkoa on ollut. Tiedossa on paljon uudenlaisia projekteja, joita käynnistellään yhteistyökumppanien kanssa. Puhelin on pirissyt kovaan tahtiin, meininkiä riittää,” Virto kertoo Iltalehden haastattelussa.

Hän kokeili siipiään missikisoissa jo kolme vuotta sitten, mutta tuolloin matka katkesi aikaisin.

”Mietin jo silloin, että onhan tämä esiintyminen ja parrasvaloissa oleminen hienoa,” Virto muistelee.

”Itseluottamukseni ei ollut vaaditulla tasolla ensimmäisellä kerralla. Vähän kokeilin kepillä jäätä ja katsoin, mitä tapahtuu. Sittemmin laitoin pääkopan kasaan ja tiputin kahdessa kuukaudessa kymmenen kiloa. Seuraavana vuonna olinkin Miss Suomi -kisoissa semifinaalissa asti,” hän lisää.

Hän ilmoittautui seuraavaksi Miss Helsinki New Era-kisaan.

”Voittajan julkistushetkellä vilkaisin lavalla kilpailupaikan katon kauniita valoja ja koristelua mietiskellen, että se olisi maaginen hetki jos minut nyt julistettaisiin voittajaksi. Romahdin täysin onnesta, kun niin myös kävi,” Virto muistelee.

Käsityöopettajan hommissa oleva Virto kertoi olleensa orvanpyörässä.

”Kaikki sanoivat jo ensimmäisestä luokasta lähtien, että näytät ja kuulostat opettajalta, joten sinusta on tultava opettaja. Alistuin kohtalooni ja mietin, että niin se kai sitten on. Vaikka rakastan opettamiani lapsia ja he minua, niin koin olevani jumissa niiden neljän seinän sisällä,” Virto kertoo.

”Katsoin sitten kirjaimellisesti peiliin ja totesin, etten ole onnellinen. Olin oravanpyörässä, josta en osannut hypätä pois. Pelkäsin, että minusta tulee ulkopuolisen paineen vuoksi jotain, mitä en halua olla. Miss Helsinki New Era -kilpailu tarjosi minulle oven, jonka kautta pääsin tilanteesta ulos.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos