Pidetään yhteyttä

Julkkikset

IL: Maria Nordinista tehty eläinsuojeluilmoitus: kissa ja kana hoidettiin epätavallisin keinoin

IL: Maria Nordinista tehty eläinsuojeluilmoitus: kissa ja kana hoidettiin epätavallisin keinoin
Instagram / @marianordin.freetoheal

Bloggaaja Maria Nordin on saanut syytteen eläinsuojelurikoksesta. Syyte tuli vireille Helsingin käräjäoikeuteen 18.11.2022 ja tapahtuma-aika on 19.–30. kesäkuuta 2020, kertoo Iltalehti.

Syytteen yksityiskohdat ovat toistaiseksi salaisia, mutta Iltalehden selvityksen mukaan syyte liittynee kahden vuoden takaiseen tilanteeseen, jolloin Maria hoiti kissan saamaa kyyn puremaa ja kanan loukkaantumista epätavallisin keinoin.

Kissaa ei viety eläinlääkäriin, vaan sen annettiin olla rauhassa. Koiran raatelemaksi joutunut kana sen sijaan hoidettiin pihkasalvalla.

Näin Maria kuvaili kesäkuun 2020 tapahtumia:

Kanatuinen ja Coco voivat nyt hyvin. Long story short: Juhannuksena koira hyökkäsi kanalaan ja nappasi sieltä Kanatuisen. Kana sai suuret ja syvät haavat. Sitten Coco-kissamme pääsi vahingossa vapaaksi ja sitä puri kyy,” hän kirjoittaa Instagramissa.

”Molemmissa tapauksissa suositeltiin lääkäriä. Moni huolestunut lähetti minulle viestiä että kanalle tulisi antaa heti särkylääkkeet ja antibioottit. Kissalle ehdotettiin nesteytyshoitoa, kipulääkkeitä ja vastamyrkkyä.”

”Oli mielenkiintoista nähdä, miten viisaasti kissa toimi kyyn pureman kanssa. Se vetäytyi omaan maailmaansa. Lepäsi. Seuraavana päivänä se oksensi. Paljon! Tunnin päästä oksentamisesta jalan turvotus oli laskenut. Aivan kuin kissa olisi oksentanut myrkyn. Kolme päivää meni vielä pötkötellessä. Nyt kissa on normaali,” hän kertoi.

Marian mukaan sekä kissa että kana selvisivät ja kumpikin on elänyt sittemmin onnellista elämää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos