Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Iida Ketola puhuu naisvihasta: ”Uskon, että jokaiseen on kylvetty naisvihan siemen”

Iida Ketola puhuu naisvihasta: "Uskon, että jokaiseen on kylvetty naisvihan siemen"
Instagram / @ogiidaketola

Tänään 8. maaliskuuta vietetään naistenpäivää ja monet julkkikset ovat ottaneet kantaa päivään julkaisemalla omia ajatuksiaan naiseuteen liittyen.

Myös kampaamoalan yrittäjä Iida Ketola julkaisi selfien, jonka yhteydessä hän puhuu siskohaavasta ja naisvihasta. Hän sanoo ensin, että hänen omat ajatuksensa ovat olleet miljoonassa eri paikassa.

”Haluaisin muistuttaa et aina kun sulla syttyy ensimmäinen ajatus jostain, se on yleensä mihin ollaan kasvettu, ja vasta se toinen ajatus on sun oma. Eli ole armollinen itsellesi ja ajatuksillesi ja tarkastele rauhassa sitä toista ajatusta. Ainakin mun omat ekat ajatukset on usein aika… erikoisia ja omien arvojen vastaisia, mut siihen ei kannata takertua vaan pohtia et mikä se toinen, ikioma ajatus on. Ja sitähän pystyy sit muokkaamaan ja muovaamaan, kun antaa sille tilaa ja näkökulmia,” Iida aloittaa.

Iida kirjoituksesta päätellen hän ei ole ihan itsekään saanut ajatuksenjuoksustaan kiinni, mutta hän mainitsee uskovansa, että jokaiseen on kylvetty naisvihan siemen.

”Sanon tän tänään siksi, koska uskon että meihin jokaiseen on kylvetty pieni naisvihan siemen, eikä siitä voi oikein kasvaa ulos, jos sitä ei suostu ensin itselleen myöntämään,” hän jatkaa.

”Ja vaikka kuinka puhutaan että meillä Suomessa ollaan niin tasa-arvoisia, niin just eilen kun olin oman alani koulutuksessa, mietin et miten helvetissä se on aina niin että meidän alan ihmisistä 99 prosenttia on naisia, mutta kouluttajista aina 99 prosenttia on miehiä?!?” hän ihmettelee.

”Se ei varmasti selity sillä että miehet automaattisesti ois kunnianhimoisempia, vaan ehkä se syy on siinä että sillä ei oo väliä mitä sanoo vaan kuka sanoo. Ja tätäkin vois sit pohtia loputtomiin et miks se miehen ääni on aina niin paljon painavampi,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos