Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Iida Ketola päivitti somea sairaalavuoteelta: sai huonoja uutisia lääkäriltä rutiinitoimenpiteen ohessa

Iida Ketola päivitti somea sairaalavuoteelta: sai huonoja uutisia lääkäriltä rutiinitoimenpiteen ohessa
Instagram / Iida Ketola

Mediapersoona ja kampaaja Iida Ketola julkaisi hiljattain päivityksen sairaalavuoteelta. Hänen rintaimplanttinsa oli hajonnut.

Iidalla on ollut rintaimplantit viimeisen 12 vuoden ajan ja hän oli käynyt lääkärillä tarkistuttamassa rinnat mahdollisen kapseloitumisen tai muiden ongelmien varalta. Lääkäri oli antanut lähetteen ultraääneen, minne Iida kipittikin kiireen vilkkaa.

”Sain vähän yllättäen sieltä huonoja uutisia, sillä siellä selvisi että mun vasen implantti on hajonnut, ja suositeltiin mahdollisimman ripeää vaihtoa. Kuulemma aika yleistä, voi johtua miljoonasta jutusta, eikä sinänsä megavaarallista, mutta kuitenkin piti toimia asap,” hän kertoo Instagramissa.

”Mulla tää sit kuitenkin meni näinkin pitkälle sen takia, ettei huippukirurgeille oo vapaita aikoja mitenkään ihan liikaa, oon vastuussa 19 lemmikistä ja asun 1800-luvulla rakennetussa hirsitalossa. Eli mun on aika vaikee järjestää sellasta lepoaikaa, jossa suurin fyysinen aktiviteetti saa olla maidon kaataminen aamukahviin,” hän jatkaa.

Iida sanoo nyt opettelevansa elämään levossa ja pienempien rintojen kanssa.

”Eniten haluun tällä postauksella sanoa, että tutkikaa rintojanne. Itse ja lääkärien avustuksella. Ja tää postaus on myös muistutus, et kauneusleikkauksiin liittyy aina riskejä ja usein niiden hoitaminen vaatii kipukynnystä ja rahaa.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos