Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Iida Ketola muuttamassa yhteen rakkaansa kanssa: ”Tuntuu hassulta”

Iida Ketola muuttamassa yhteen rakkaansa kanssa: "Tuntuu hassulta"
Instagram / @ogiidaketola

Kampaamoalan yrittäjä Iida Ketola kertoo usein sosiaalisessa mediassa kuulumisiaan liittyen arkeensa ja maatilansa meininkeihin.

Iida on jo jonkin aikaa seurustellut rakkaansa Jannen kanssa ja nyt hän on paljastanut, että he ovat muuttamassa mahdollisesti uuteen yhteiseen kotiinsa.

Iida julkaisi Instagramissa kuvasarjan, jossa näemme kuvia hänen omasta kodistaan. Kuvatekstissä Iida kertoo haikeana ja samaan aikaan innokkaana mahdollisista uusista suunnitelmista.

”Jäin kotiin, Janne lähti rakennusmestarin kanssa koputtelemaan talon seiniä, josta aiotaan tehdä tarjous, ja johon muutetaan, JOS siellä kaikki kunnossa kaikin puolin,” Iida paljastaa.

Iida kertoo, ettei yhteenmuuttoa oltu edes suunniteltu, vaan asiat etenivät omalla painollan.

”Tuntuu hassulta. Ei oltu edes suunniteltu yhteenmuuttoa kunnes kohdennettu mainonta mainosti minulle tuota kohdetta lukiessani uutisia ja kieli poskella lähetin sen Jannelle sanoin ”tässä ois meille koti”, johon hän vastasi ”pitäiskö laittaa välittäjälle viestiä”,” Iida kertoo asioiden kulusta.

Iida on asunut jo vuosia omalla maatilallaan, jonka hän laittaa nyt myyntiin.

”Mun kotia on tulossa välittäjä arvioimaan viikon kuluttua. Olo on tosi haikea jo nyt, vaikka kaikki onkin vielä tosi epävarmaa,” hän paljastaa.

Iida muistaa vieläkin, miltä hänestä tuntui ostaessaan nykyistä kotiaan.

”Tää talo on isoin intuitio-ostos, jonka oon tehnyt. Tämä ei varmasti nosta arvoaan, tää tarvitsi paljon remppaa, sijaintikaan ei ollut paras mahdollinen. Mutta muistan edelleen kuinka päätös tuli kirkkaana tuossa pihalla, että tämä se on, kun mietin kuinka onnellista elämää voisi tulevat lampaani täällä viettää kun on paljon laidunmaata, ympärillä metsää, eikä lähimmän naapurin pihaan pystyisi heittämään kiveä, vaikka ois kuinka hyvä kivenheittäjä,” hän kertoo.

Iida sanoo, että maatilaan on uponnut huimasti rahaa, mutta valitsee silti mieluummin yhteisen kodin rakkaansa kanssa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos