Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Iida Ketola latasi suorat sanat Archie Cruzista ja Tuplakääk-podcastista!

Iida Ketola latasi suorat sanat Archie Cruzista ja Tuplakääk-podcastista!
Instagram / @ogiidaketola

Tiistaina 26. syyskuuta suosittu Tuplakääk-podcast oli kohun kohteena. Uusin jakso poistettiin nopeasti sen julkaisemisen jälkeen, kun podcastissa ladatut kommentit Iida Vainiosta saivat kuuntelijoiden veren kiehumaan.

Nyt Iida Ketola on ladannut suorat sanat sekä podcastin haastattelussa mukana olleesta Iida Vainion kihlatusta Archie Cruzista että podcastin juontajista Ennistä ja Kirsikasta.

”Sen vaan sanon, että oon Team Iida. Ihan vitun ala-arvoista tekstiä niin monessa kohdassa, että pidän ainakin kolmen viikon Tuplakääk-paaston. Ennin omaa podcastia aion kuunnella. Ennillä oli sentään vähän jotain kunnioitusta pelissä,” Iida sanoo Instagramin tarinoissaan.

Ketolan Iidalla oli tiukkaa sanottavaa.

”Se, että joku puhuu sun tyttöystävästä pornhub suosituimmat hakusanat -tyttöystävänä, etkä reagoi siihen mitenkään kuin myötäilemällä, kertoo kaiken oleellisen Archiesta, mut eniten mua kiukutti se, että Iida oli kertonut Archielle, että on Kirsikasta mustasukkainen ja Kirsikan reaktio tähän oli hurraaminen, koska hän haluaakin, että hänestä ollaan mustasukkaisia. Ja sit tää jatkui siihen, että koska Archie tulee hakemaan Kirsikan Mustikkamaalle kävelylle?!?!? Jos tossa ois kyseessä mun poiccis ja mun ”kaveri”, niin sanoisin että rajoja rikottiin isosti,” Iida jatkaa.

”Musta tollanen läppä ei ois ookoo edes omassa porukassa, saatika julkisesti,” Iida päättää napakasti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos