Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Iida Ketola haikean päätöksen äärellä: uudet tuulet puhaltavat

Iida Ketola haikean päätöksen äärellä: uudet tuulet puhaltavat
Instagram / @ogiidaketola

Kampaamoalan yrittäjä Iida Ketola kertoi pari päivä sitten somessa, että hän saattaa olla muuttamassa uuteen yhteiseen kotiin Janne-miehensä kanssa.

Vastaan oli tullut hieno kohde ja päätös kohteen ostamisesta yhdessä oli tullut luonnollisesti.

”Tuntuu hassulta. Ei oltu edes suunniteltu yhteenmuuttoa kunnes kohdennettu mainonta mainosti minulle tuota kohdetta lukiessani uutisia ja kieli poskella lähetin sen Jannelle sanoin ”tässä ois meille koti”, johon hän vastasi ”pitäiskö laittaa välittäjälle viestiä”,” Iida kirjoitti somessa pari päivää sitten.

”Kaikki on edennyt hurjaa vauhtia liikoja suunnittelematta, mutta niin kai ne oikeat jutut elämässä eteen tuleekin, ilman sen kummempia suunnitelmia ja varoituskolmioita.”

Iida on nyt saanut varmennuksen välittäjältä: heidän tarjouksensa uudesta kodista hyväksyttiin ja nyt Iidan on aika laittaa oma rakas maatilansa myyntiin. Iida kertoi asiasta haikeasti Instagramin tarinoissaan.

”Sinä rakas talonen joudut myyntiin,” Iida kirjoitti tarinoissaan.

”Saako myynti-ilmoitukseen laittaa että saa ostaa vain, jos lupaa ettei maalaa vanhoja hirsiä valkoiseksi, eikä muutoinkaan tuhoa ajan henkeä?” Iida miettii.

Iida ei ole paljastanut uuden kodin sijaintia, mutta hänen eläinkatraansa on tulossa mukaan ja lääniä riittää niin lampaille kuin hevosille.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos