Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Iholla: Tuure Boelius miettii asuinpaikan tärkeyttä parisuhteen kannalta: ”Onko sille tavallaan syynsä…”

Iholla: Tuure Boelius miettii asuinpaikan tärkeyttä parisuhteen kannalta: "Onko sille tavallaan syynsä..."
Instagram / @tuureboelius

Artisti Tuure Boelius on vasta 22-vuotias, mutta hän omistaa jo oman talon. Hän osti talon jo 21-vuotiaana, mikä on saavutus, johon ihan kaikki eivät yllä. Hän kertoi hiljattain Iholla -sarjassa talon ostamisesta ja muun muassa siitä, miten asuinpaikka voi vaikuttaa parisuhteeseen.

”Tähän olen loppujen lopuksi koko ajan tähdännyt, että pääsee pois keskustasta omakotitaloon, missä on oma piha ja oma rauha,” Tuure sanoi sarjassa kameralle.

Tuure kertoo olevansa ylpeä saavutuksestaan.

”Minä, Tuure Elmeri Boelius, ostin omakotitalon 21-vuotiaana, koska halusin. Olen mahdollistanut sen omalla työlläni, ja se on hienoa. Tällaisena hetkenä koen jopa pientä ylpeyttä itsestäni, vaikka se ei yhtään suomalaista olekaan eikä sitä saisi ääneen sanoa muka,” hän jutteli.

Hän mietti myös, miten uusi asuinpaikka voi vaikuttaa hänen parisuhteeseensa. Hän on ollut nyt puoli vuotta sinkkuna ja rakkaudenkaipuu nakertaa. Hänen uuteen asuinpaikkaansa kestää Helsingistä julkisilla noin tunnin ja hän pohti, mahtaako se vaikeuttaa rakkauden löytämistä.

”Onko sille tavallaan syynsä, minkä takia ihmiset tekevät tällaisia ratkaisuja vasta, kun he löytävät jonkun tyypin, kenen kanssa vakiintua? Se, että teen näitä nyt yksin…,” hän selostaa ajatuksen juoksuaan ja sanoo, että mielessä pyörii monenlaisia asioita.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos