Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hymy: Paula Joukanen joutui poliisin ryöstön kohteeksi Costa Ricassa

Hymy: Paula Joukanen joutui poliisin ryöstön kohteeksi Costa Ricassa
Instagram / @paula.joukanen

Miss Suomi 2023 Paula Joukanen lähti marraskuun alussa El Salvadoriin, jossa pidettiin Miss Universum-kisat 18. marraskuuta.

Kisa ei mennyt Paulan osalta ihan putkeen, nimittäin hän sairastui vatsatautiin ennen finaalia.

Kisojen jälkeen Paula suuntasi miesystävänsä Nachon kanssa Costa Ricaan lomalle. Hän julkaisi sieltä muutamia upeita otoksia.

Nyt hän on kertonut, että lähtöpäivänä Costa Rican poliisit pysäyttivät heidät matkalla lentokentälle.

”Poliisit pysäyttivät meidät väittäen, että Nacho oli ajanut ylinopeutta, vaikka ei ollut edes ajanut. Poliisit halusivat tietää, mihin olimme menossa ja kun vastasimme, että olemme matkalle lentokentälle, niin poliisit ottivat Nachon passin haltuun ja sanoivat, että passin saa takaisin 300 dollaria vastaan poliisiasemalta vasta maanantaina,” Paula kertoo Hymyn mukaan.

”Olimme ihan sokissa, koska meidän lento oli samana päivänä eli lauantaina, ei maanantaina. Nacho pyydettiin poliisiautoon, missä häntä kehotettiin maksamaan käteisellä 200 dollaria, jotta pääsisimme jatkamaan saman tien matkaa lentokentälle. Maksoimme, vaikka tiesimme, ettei Nacho ollut ajanut ylinopeutta. Poliisi siis ryösti meidät, joka oli yllättävää, koska kyseessä oli Costa Rica, joka on yksi Latinalaisen Amerikan turvallisimmista ja vähiten korruptoituneista maista. Poliisi ei kysynyt meiltä edes ajokorttia tai auton papereita, jotka tulisi kysyä, jos oikeasti epäillään ylinopeutta,” Paula sanoo.

Pariskunta myöhästyi paluulennoltaan.

”Olimme kai sen verran sokissa tilanteesta, että ajoimme väärälle lentokentälle ja myöhästyimme paluulennolta Miamiin,” Paula vielä lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos