Pidetään yhteyttä

Julkkikset

HS kritisoi törkeästi Käärijää: someraivo repesi!

HS kritisoi törkeästi Käärijää: someraivo repesi!
Instagram / @paidatonriehuja

Euroviisuedustaja Käärijä on ollut viime aikoina paljon otsikoissa Euroviisujen menestyksen johdosta. Hän sijoittui viime viikonloppuna toiseksi Ruotsin Loreenin vietyä voiton.

Käärijä oli yleisöpisteiden puolesta ylivoimainen suosikki ja moni on sanonut hänen luoneen musiikillisen ilmiön.

Helsingin Sanomat kuitenkin kritisoi hiljattain Käärijää törkeästi ja tarpeettoman kovasanaisesti.

”Hän on pikkuinen peikko, jolla on pottakampaus, pömppävatsa, kömpelöt tanssiliikkeet ja epävireinen ääni. Laulaja on jopa jakanut meille tiedon haavaisesta paksusuolentulehduksestaan. Sekin muistuttaa, mistä tämä tarina kertoo: häpeän voittamisesta,” HS:n pääkirjoituksessa sanotaan.

Jodelissa ja muualla somessa raivo repesi saman tien. Käärijä on julkisuudessa kertonut, että hänellä todettiin yläasteella haavainen paksusuolentulehdus eli colitis ulcerosa, mikä on tulehduksellinen suolistosairaus. Somessa on huomautettu paitsi siitä, että Käärijän kroppa on täysin normaali, myös siitä, että sairaus voi aiheuttaa turvotusta.

”Jotenkin ihan sairasta, että Käärijää väitetään esim. Hesarin toimesta pömppövatsaiseksi. Kyseessä ihan normaalivartaloinen ihminen, jolla on sisäelimet ja ei 0% rasvaa kehossa,” eräs kirjoittaa.

”Joo ei todellakaan ok. Missä kehorauha?”

”Kaiken lisäksi suolistosairaus, joka turvottaa. Mitä v***ua HS.”

”Ottamatta muuten kantaa asiaan, pömppövatsa on täysin normaali. Lähes kaikilta löytyy vähintään pieni pömppö. Viihdeteollisuudessa vaan edelleen normina on tiukaksi treenattu sixpack, joka kansan keskuudessa on kaikkea muuta kuin normaali.”

”Siis mitä! Hyvännäköinen normaali vartalo wth?”

”Jos naisesta olis kirjoitettu ”pottatukkainen pömppövatsa jonka sävelkorva ei ole täydellinen” niin olisi eri ääni kellossa monella. Mitä v***ua ihan oikeasti.”

”Miehille myös kehorauha!! Kärtsärillä on ihan normaali vartalo.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos