Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hannu Pikkaraisen yllättävä elämänmuutos: ”Aivan täpinöissäni”

Hannu Pikkaraisen yllättävä elämänmuutos: "Aivan täpinöissäni"
Instagram / Hannu Pikkarainen

Entinen kiekkoilija Hannu Pikkarainen kirjoitti reilu viikko sitten somessa, että haluaisi joskus kokeilla Lapissa asumista. Nyt ajatus on saanut tuulta purjeisiin ja Pikkarainen paljasti elämänmuutoksensa somessa.

”Pakko myöntää, että kun viikko sitten sanoin ääneen, tai siis kirjoitin täällä, että yks mun tulevaisuuden haaveista olis vielä joskus muuttaa Lappiin ja kokeilla siellä vakituista asumista ja arkea, niin siitä hetkestä asti oon miettinyt asiaa ihan tosissani päivittäin,” hän sanoo.

”Oikeastaan aivan täpinöissäni. Joku mun sisällä sanoo et nyt ois ehkä se hetki. Joku vähän ehkä jarruttaa. Nyt on kuitenkin katsottava miten asiat järjestyisi niin, että muutto ja arki siellä olis mulle mahdollista. Mut ihan vaan siis teille tiedoks, että se ei todellakaan ollut mikään random heitto, vaan totisinta totta.”

Pikkarainen on miettinyt Levin, Saariselän ja Ylläksen aluetta ja pyytää somessa vinkkejä. Hän miettii myös, onko hänellä mitään syytä jäädä Helsinkiin ja mikä estäisi häntä varaamasta junaliput pois kaupungista.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos