Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hannu Pikkaraisen uuden vuoden päivitys särkee sydämen: mietti itsemurhaa

Hannu Pikkaraisen uuden vuoden päivitys särkee sydämen: mietti itsemurhaa
Instagram / @pikkarambo

Entinen urheilija Hannu Pikkarainen kertoi aikaisemmin Instagramissa viettäneensä joulun yksin. Nyt hän on päivittänyt Instagramiin myös uuden vuoden kunniaksi fiiliksiään, jotka eivät ehkä ole sieltä positiivisimmasta päästä.

Julkaisemassaan mustavalkoisessa kuvassa Hannu poseeraa lumimyrskyn keskellä.

”Anteeks et mä laitan nyt vähän negatiivisemman postauksen kaikkien näiden ihanien ja huikeiden vuosipäivitysten joukkoon mitä mulle ja varmaan sullekin tärähtelee kokoajan silmien eteen. Ei mitään keneltäkään pois, mutta ihan kaikkien täydellistä elämää en pysty uskomaan. Osan jopa tiedän ettei se ole pelkkää hattaraa vaikka niin väitetään,” Pikkarainen kirjoittaa.

Vuosi 2022 oli Hannulle hänen elämänsä vaikein.

”Mulle tää vuosi oli heittämällä elämäni vaikein. En oikein osaa vaikeampaa edes kuvitella. On ollut mm. ero, oikeusjuttu, heikko taloudellinen tilanne jnejne. Oon itkenyt paljon ja oon jopa miettinyt itsemurhaa,” hän paljastaa.

Hän kertoo kuitenkin olevansa ylpeä siitä, että pystyi pitämään itsestään huolta. Hän muun muassa treenasi, vähensi alkoholin kulutusta ja lopetti nuuskaamisen. Samalla hän mainitsee, että aikoo elää päivä kerrallaan.

”Elämä tuo sitten sen minkä sen on tarkoitus tuoda. On vaan luotettava että paremmat päivät on edessä ja onhan ne!” hän lisää toiveikkaana.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos