Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hannu Pikkarainen esitteli uuden kotinsa: ”Ihan tiedoks vaan”

Hannu Pikkarainen esitteli uuden kotinsa: "Ihan tiedoks vaan"
Instagram / @pikkarambo

Entinen urheilija Hannu Pikkarainen esitteli Instagramissa uuden kotinsa. Uudessa kodissa on paljon luonnon valoa ja sopivasti tilaa yhdelle henkilölle.

”Mun tuleva koti. Tää on just sellanen mitä oon hakenut ja toivonut. Kompakti paketti, kaikki uutta, valoisa ja sijainti täydellinen mun arkeen ja tarpeisiin. Keittiö on nyt hyvän kokoinen. Se kuinka paljon vietän aikaa köökin puolella, niin luonnollisesti tää oli yks tärkee kriteeri. Ja kyllähän toi tiskikonekin ehkä vähän jeesaa,” hän kirjoittaa somessa.

”Kylppärissäkin on tällä kertaa tilaa sen verran, et mahtuu ihan jopa kääntymään, eikä suihkussakaan tarvii käydä pöntön päällä. Iso asunnon levyinen lasitettu parveke tuo vähän lisää tilaa kokonaisuuteen ja taloyhtiön tarjoamat yleiset tilat on priimaa. Koti on OIKEESTI mulle tärkein paikka ja on niin siistii päästä muuttamaan uuteen.”

Seuraavaksi Hannu kertoo, kuinka monessa kodissa on asunut elämänsä aikana.

”Mul on muuten ollu elämäni aikana 23 kotiosoitetta. Suomessa 14, Ruotsissa 4, Saksassa 2, Valko-Venajällä 1, Kroatiassa 1, Jenkeissä 1.”

Hän halusi vielä tiedottaa seuraajilleen, että elämän aikana on nähty maailmaa.

”Neliöitä mulla on ollut niissä kaikkea väliltä 350-18,5m2. Ihan vaan tiedoks et on täs tullu nähtyy maailmaa ja aika paljon myös asuntorintamalla.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos