Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hannu Pikkarainen avautuu ensimmäisestä viikostaan Lapissa: ”Oon tajunnut…”

Hannu Pikkarainen avautuu ensimmäisestä viikostaan Lapissa: "Oon tajunnut..."
Instagram / @pikkarambo

Raiskauksesta tuomion saanut entinen kiekkoilija Hannu Pikkarainen asuu nykyään Levillä. Hän pakkasi tavaransa ja muutti Lappiin marraskuun lopulla.

Nyt Hannu on asunut Levillä viikon verran ja hän jakoi somessa fiiliksensä ensimmäisen viikon jälkeen. Talvisen kuvasarjan kuvissa hän poseeraa hiihtovehkeissä keskellä lumisia rinteitä.

N”yt on ensimmäinen viikko asuttu Levillä. Oon oikeesti huomattavasti onnellisempi mitä viikko sitten tai useamman vuoden sitä ennen. Ehkä onnellisempi kun koskaan kaikesta taakasta huolimatta. Elämä kantaa,” Hannu kirjoittaaa.

”Täällä Lapissa oleminen on vaan niin hyvää. Tuntuu et oon tehnyt todella hyvän ratkaisun ja onneks heittäydyin ja olin rohkea muuttamalla elämän täysin. Toki otanta on vielä lyhyt, mutta en oo vielä keksinyt mitään syytä miks tää ei jatkuis hyvänä, vaikka tässäkin se hehkein ”alkuhuuma” päättyy varmasti joskus,” hän jatkaa.

Hannu sanoo, että oma asenne vaikuttaa enemmän kuin mikään muu.

”Paljonhan kaikkeen vaikuttaa oma asennoituminen. Oon tajunnut viimeistään nyt, että onni tulee siitä että saa olla ympäristössä jossa on hyvä olla. Ei siitä minkälainen status on tai mitä materiaalia sun ympärillä on. Elämän tavalliset perusasiat riittää. Ja mä riitän!”

Seuraajat ovat kommentoineet ahkerasti kommenttikentässä.

”Allekirjoitan täysin. Itsekin tehnyt ratkaisuja, jotka sisimmässä tiennyt hyväksi monien vaikeuksien jälkeen ja ”alkuhuuman” jälkeen ne on silti lähes poikkeuksetta tuntuneet hyviltä,” yksi kommentoi.

”Wautsi, ukko teki sen!!! Sen mistä monet puhuu kuiskuttaen,” toinen sanoo.

”Kyllä sulla on upea luonto ympärillä sielä.. täyellä syämmellä saat nauttia,” eräs lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos