Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Finnair kohteli Arttu Wiskaria törkeästi: Wiskari julkaisi pitkän kirjoituksen

Finnair kohteli Arttu Wiskaria törkeästi: Wiskari julkaisi pitkän kirjoituksen
Instagram / @arttuwiskariofficial

Laulaja Arttu Wiskari sai törkeää kohtelua Finnairilta. Hän oli yrittänyt ottaa Finnairiin yhteyttä lomalentojensa tiimoilta kahdesti, mutta tuloksetta. Niinpä hän julkaisi kirjoituksen Facebookissaan, jossa hänellä on yli 50 000 seuraajaa. Julkaisu sai satoja kommentteja ja jakoja.

”Hyvä Finnairin väki,” Arttu aloittaa kirjoituksensa tiistaina (18.10.).

”Varasin lomalennot jouluaatoksi ja maksoin ne etukäteen. Otin itselleni ja lapsilleni viereiset paikat, joista tuli vielä huomattavasti lisähintaa, koska oma paikkani sisälsi enemmän jalkatilaa. Vahvistus tuli ja sähköpostissa on mustaa valkoisella. Nyt kuitenkin kun tarkastelin varausta huomasin, että ostamani paikat olivat myyty uudelleen eteenpäin. Tämä tarkoittaa sitä, että 7- ja 9-vuotiaat lapseni ovat sijoitettu istumaan muualle, mutta viereeni on otettu uudet asiakkaat. Tästä ei tullut myöskään mitään ilmoitusta vaan satuin huomaamaan asian kun kävin läpi varausta. Mielestäni ei myöskään ole oikein siirtää uusia asiakkaita pois heidän varaamiltaan paikoilta,” hän kirjoittaa Facebookissa.

”Toinen lapsistani on erityislapsi ja sen takia varaamme hyvissä ajoin liput etukäteen ja varmistamme, että pääsemme istumaan vierekkäin. Tämä on siis ratkaisevan tärkeää meidän perheelle, että pystymme tekemään tiettyjä järjestelyjä, että matkustaminen on myös kaikille muille helpompaa. Vastaava tilanne on tullut kerran aikaisemminkin vastaan kun lensimme Qatar Airwaysilla ja silloin asia hoidettiin asiallisesti ja nopeasti. Mitä tehdään? Ystävällisin terveisin Arttu Wiskari,” hän päättää viestinsä.

Finnair vastasi julkaisuun.

”Hei Arttu, ikävä kuulla, että ei olla tällä kertaa onnistuttu ja asiaa ei hoidettu loppuun. Minulla ei ole pääsyä varaukseesi, mutta pyydän asiakaspalveluamme katsomaan, mikä varauksella on vialla ja palaamme sinulle huomenna,” Finnair kommentoi kommenttikentässä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos