Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Eva Wahlström vastaa huhupuheisiin verisen kuvan kera: ”Pitää paikkaansa”

Eva Wahlström vastaa huhupuheisiin verisen kuvan kera: "Pitää paikkaansa"
Instagram / @evawahlstrom

Ex-nyrkkeilijä Eva Wahlström julkaisi Instagramissa verisen selfien ja teki paljastuksen: hän on vetänyt jälleen kerran ammattilaishanskat käteen.

”Puheita mun comebackista on liikkunut jo jonkun aikaa. Huhut pitää kyllä paikkaansa – vedin vielä kerran ammattilaishanskat käsiin ja nousin kehään kaikessa hiljaisuudessa. Vastustajana oli entinen maailmanmestari Maria Pudas. Itse en tosin ollut Eva Wahlström, vaan Sakaali. Miten ottelussa kävi, sen voitte nähdä ensi keväänä Pohjoisen tähden toisella tuotantokaudella,” Eva kirjoittaa.

”Pohjoisen tähti on ollut mulle tärkeä ja rakas työprojekti, jossa toimin valmentajana, asiantuntijana, käsikirjoituskonsulttina ja lopuksi päädyin vielä kamerankin eteen. Sain olla tekemisissä mun rakkaan lajin kanssa ihan uudella tavalla, nyt siis fiktion muodossa,” hän jatkaa.

Hän kertoo myös valmentaneensa Saara Kotkaniemen ammattinyrkkeilijän rooliin.

”Saara on rohkea, sitkeä ja kurinalainen valmennettava, joka valvoi yöt pienen vauvan kanssa ja harjoitteli nyrkkeilyä päivisin. Haastavaksi tilanteen teki se, ettei Saara halunnut vastaanottaa iskuja, muttei myöskään lyödä muita. Se on aika erikoinen lähtökohta, kun pitää oppia nyrkkeilemään. Saara on varmasti ensimmäinen nyrkkeilijä, jolla on exel-taulukko jokaiselle lyönnille ja väistölle mitä pitää tehdä,” hän kertoo.

Pohjoisen tähti on katsottavissa parhaillaan Ylellä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos