Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Euroviisujen kisastudioon Käärijä-pastaa Harri Syrjäsen ohjeella!

Euroviisujen kisastudioon Käärijä-pastaa Harri Syrjäsen ohjeella!
Instagram / @harrisyrjanen

Koko Eurooppa on viisuhuumassa ja Suomessakin kannustetaan viisuedustaja Käärijää voittoon. Euroviisujen finaalia pääsee katsomaan kello 22:00 Suomen aikaa ja Käärijä on esiintymissijalla 13.

Kokki Harri Syrjänen on myös viisuhuumassa ja hän jakoi Instagramissa Käärijän innoittaman pastaohjeen. Pastan voi laittaa tulille kisakatsomoa varten ja kyytipojaksi tarjolle voi laittaa tietysti pina coladaa.

”Suomi ja Käärijä voittaa viisut. Piña coladan kaveriksi täydellinen kisastudio safka. Pankaa volat täysille lauantaina ja huutakaa naapurit hereille, @paidatonriehuja tuo pojan kotiin. Cha cha cha,” Harri kirjoittaa Instagramissa.

Viisupasta Harri Syrjäsen ohjeella:

250g pastaa
1 ruukku basilikaa
40 g tuoretta pinaattia
3 valkosipulinkynttä
30g parmesanjuustoa
1 lime
1 dl oliiviöljyä
1 dl pakasteherneitä

Keitä pasta ohjeen mukaan kypsäksi.
Tee kastike valmiiksi pastan kypsentyessä. Leikkaa valkosipuli pieneksi, raasta limen kuori, raasta parmesan ja nypi basilikanlehdet. Laita korkeaan sekoitusastiaan basilika, pinaatti, parmesan ja oliiviöljy. Sekoita sauvasekoittimella sileäksi.
Kaada vedet pastasta ja sekoita kuuman pastan sekaan valkosipuli, limen kuori, herneet ja kastike. Sekoita hyvin. Nosta annos lautasella ja purista limen mehua päälle.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos